Dominacija

ĆERKA MONIKE BELUČI POKORILA REVIJU: Izgledala je kao milion dolara, a ako ovako nastavi nadmašiće majčin uspeh (FOTO)

Deva Kasel izdominirala na modnoj reviji!

Vip roditelji
15:57h Autor:
ĆERKA MONIKE BELUČI POKORILA REVIJU: Izgledala je kao milion dolara, a ako ovako nastavi nadmašiće majčin uspeh (FOTO)
Foto: Profimedia

U poslednje vreme, ćerka Monike Beluči privlači veliku pažnju medija. Mlada Deva Kasel neodoljivo podseća na majku, te joj mnogi prognoziraju vrlo uspešnu karijeru.

Nedavmo smo pisali o njoj i njenom poziranju za čuvenu modnu kuću Dolče & Gabana. Deva je vrlo profesionalno odradila svoj posao i pokazala kakva je lepotica.

Nedavno je održana revija pomenutog brenda, na kojoj je glavna zvezda bila upravo Deva Kasel, dok ju je Monika Beluči ponosno pratila iz prvog reda.

Kaselova je nosila belu, providnu haljinu od čipke, ispod koje je imala donji veš i grudnjak u crnoj boji. Crne rukavice od tila davale su posebnu dozu glamura i gracioznosti.

"Prelepa", "Predivna", "Najbolja ikada, kao njena majka" - nizali su se komentari ispod fotografija.

U proteklom periodu, bila su akuelna mnoga dešavanja i revije, u čijem fokusu su bile javne ličnosti. Za mnoge se komentarisalo da nisu dorasle svom zadatku, te da treba da zaborave na pistu.

Mlada Deva Kasel, svojom pojavom i gracioznim hodom, zadala je domaći zadatak mnogim manekenkama i onima koje se tako predstavljaju.

Mnogi će se složiti da Deva Kasel u ovom izdanju podseća na Moniku, dok je igrala u filmu Malena. Romantično, a seksi. Mišljenja su poprilično podeljena.

Dok jedni govore kako Deva neodoljivo podseća na majku, drugi su mišljenja da uopšte ne liče i da joj nije ni blizu. Bilo kako bilo, neosporno je da je Deva prava boginja. Rekli bismo da je od tate i mame pokupila samo najlepše.

Da li Deva i Monika liče, pogledajte u galeriji ispod pa prosudite sami:

1 / 12 Foto: Profimedia

Podsetićemo, Deva nema još ni 18 godina, a već niže velike uspehe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs