ponosna mama

DEVA KASEL (17) JE KOPIJA SVOJE MAJKE: Ćerka Monike Beluči niže uspehe, a o njenoj lepoti priča svet! (FOTO)

Jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči objavila je fotografiju ćerke Deve koju ima iz braka sa kolegom Vinsenom Kaselom

Celebrities
13:43h Autor:
DEVA KASEL (17) JE KOPIJA SVOJE MAJKE: Ćerka Monike Beluči niže uspehe, a o njenoj lepoti priča svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Deva Kasel (17), ćerka bivšeg glumačkog para Monike Beluči (57) i Vinsena Kasela (55), odrastala je daleko od očiju javnosti, a onda je uplovila u svet modelinga i stala pred svetlo reflektora.

Sa 16 godina krasila je naslovnicu francuskog izdanja prestižnog modnog magazina Elle i Monika tada nije krila sreću i ponos zbog svoje naslednice. A onda je postala zaštitno lice prestižnog modnog brenda "Dolčce & Gabbana".

Mnogi joj predviđaju veliku karijeru, a ponosna mama pohvalila se sada novim uspehom svoje ćerke. Naime, Deva je osvanula i na naslovnici španskog izdanja modnog časopisa Glamour.

Italijanska glumica je podelila jednu fotografiju iz editorijala na kojoj Deva pozira s mačkom, nakon čega su počeli da se nižu komentari koliko neverovatno liči na majku.

Pored Deve, Monika i Vinsen imaju i 11-godišnju ćeku Laonie.

Da podsetimo, slavna italijanska glumica i francuski glumac upoznali su se 1996. godine dok su zajedno snimali film "Apartman". Subodnosno "da" izgovorili su 1997. godine.

Dok su bili u braku, živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom.

Ipak, razveli su se 2013. nakon 13 godina braka.

Monika je nakon razvoda pronašla sreću sa 18 godina mlađim umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine.

Vinset uživa u ljubavi sa 31 godina mlađom brazilskom manekenkom Tinom Kunaki koja mu je 2019. rodila ćerku Amazon.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs