kako vam se dopada?

ADRIJANA LIMA (40) U OTVORENOM BLEJZERU BEZ BRUSHALTERA: Da li je ovo najprovokativnije izdanje prelepe Brazilke? (FOTO)

40-godišnja manekenka ne prestaje da mami uzdahe svojom pojavom - sa razlogom.

Moda
Autor:
ADRIJANA LIMA (40) U OTVORENOM BLEJZERU BEZ BRUSHALTERA: Da li je ovo najprovokativnije izdanje prelepe Brazilke? (FOTO)
Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Smatra se jednim od najznačajnjih Victoria's Secret anđela, koji su ikada šetali pistom za ovaj brend veša. Sposobnost da svojom pojavom fascinira, ne gubi i dan danas, gde god da kroči.

Upravo se to desilo i juče, kada je sa svojim dečkom, filmskim producentom Andre Lemers-om, prisustovala Formula One Qatar Grand Prix trkama.

Manekenka je iznela sofisticiranost i seksepil u jednom stajlingu.

Ispod belog blejzera, koji je imao izazovan otvor sve do struka, gde ga je ležerno privezala pojasom, nije nosila apsolutno ništa. U kompletu je nosila i široke bele pantalone ravnog kroja. Autfit je zaokružila sandalama u boji kože sa niskom petom, koje su istakle perfektan beli pedikir na nožnim prstima.

Adrijanin ormar možda je prepun odeće luksuznih dizajnera (Guči, Versaće, Valentino...), ali to ne znači da nas neće, s vremena na vreme, prijatno iznenaditi u komadima pristupačnijih brendova, kao što je to izvela ovog puta. Odelo u kom je izmamila sve uzdahe, dizajn je iz najnovije kolekcije mladog brenda Rat&Boa.

Da li je ovo njeno najizazovnije izdanje do sada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs