lea Sejdu

ONA JE RAZORILA BRAK MONIKE BELUČI I VENSANA KASELA: Lepoj francuskinji bi malo ko mogao da odoli! (FOTO)

Glumica Lea Sejdu, Bond devojka, koja dostigla svetsku slavu posle premijere filma "Spectre" 2015. godine još jednom će očarati publiku u novoj avanutri Džejmsa Bonda "Nije vreme za umiranje."

Šuška se
Autor:
ONA JE RAZORILA BRAK MONIKE BELUČI I VENSANA KASELA: Lepoj francuskinji bi malo ko mogao da odoli! (FOTO)
Lea Sejdu, Foto: Profimedia

Francuska glumica Lea Sejdu osim po ulozi Madalin Svon u "No Time to Die" devojke postala je atraktivna medijima zbog priče da je bila devojka Vensana Kasela posle razlaza sa evropskom lepoticom Monikom Beluči.

Veza Vensana i Lee nije trajala dugo, ali je bila ispraćena sa velikim medijskim interesovanjem.

Naime, Monika i Kasel razveli su se 2013. godine, a u toku razvoda dok je trajalo snimanje filma "Lepotica i zver" u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da su bili u strastvenoj vezi. Od priča i ogovoranja Vensan i Lea došlo je do toga da niko nije mogao da porekne njihovu ljubavnu aferu, a pojedini su upravo lepu plavušu krivili za krah braka Beluči-Kasel.

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Bivši muž je prevario s najboljom prijateljicom, a onda se pevačica udala za njenog supruga!

Lea Sejdu, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Veza se komentarisala na razne načine. Neki su novu ljubav harizmatičnog glumca videli i kao njegov način da preboli italijansku divu.

Francusku glumicu koja je za ulogu u filmu "La belle personne" nagrađena nagradom "Cezar" i nagradom Kanskog filmskog festivala u kategoriji najbolje mlade glumice, često su u to vreme poredlili sa Monikom (Italijanka je u tim poređenjima vodila). A kada su se njih dve našle zajedno u filmu "Spektar" i na nizu promotivnih aktivnosti ovih ostvarenja, zaprepašćenju nije bilo kraja. "Kako mogu da budu u dobrim odnosima?".

16 GODINA LJUBAVI, BEZ IJEDNOG SKANDALA: Ljubavna priča iz Holivuda koja daje nadu! (FOTO)

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Reuters

U međuvremenu Kasel je počeo da se viđa sa Tinom Kanaki, ali Lea je ostala "obeležena" kao Bond devojka i devojka koja je prva bila sa Vensanom posle raskida sa Beluči.

Novi film je 25. deo iz franšize o Bondu i ujedno poslednji u kom će britanskog tajnog agenta 007 glumiti Danijel Krejg a u pratnji predivnih glumica Lee Sedu i Rami Malek.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs