ne krije da trošo brdo para

SPECIFIČNO NA HALJINI JE FIRMA! SVI ZNAJU DA ZARAĐUJEM: Dara Bubamara o skupocenoj toaleti sa kristalima!

Pevačica Dara Bubamara neretko intrigira javnost svojim životom. Nedavno je otputovala u Pariz da bi kupila jedan papreno skup komad odeće.

Celebrities
14:06h Autor:
SPECIFIČNO NA HALJINI JE FIRMA! SVI ZNAJU DA ZARAĐUJEM: Dara Bubamara o skupocenoj toaleti sa kristalima!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pevačica Dara Bubamara nedavno je završila na stranicama domaćih medija zbog navoda da je putovala u Pariz specijalno zbog jedne haljine.

Sada je Dara, koja je dan ranije otkrila i par stvari o svom dečku milioneru, otkrila i šta je toliko posebno kod te haljine.

"Specifično na haljini je firma. Svi znaju da radim i zarađujem, ali u današnjem vremenu mi je grozno da se spominju cifre", rekla je Dara i otkrila da joj uskoro izlaze dve nove pesme, ali da ne sluša sebe u kolima.

"Privatno ne slušam sebe u kolima. Pevam moje pesme na nastupima. Slušam strane pesme i balade, a u automobilu neke brze pesme", navela je Dara, i dodala da voli da sluša Cobija.

Pevačica je otkrila i kakve numere sprema svojoj publici, ali i da planira koncert u Areni:

"Imam jednu brzu pesmu, čekam momenat da se smiri situacija oko korone pa da je izbacim, i jednu baladu sa momkom koji je nov na estradi. Prelepa je. Kada sam je čula, oduševila sam se, Čim se smiri korona, eto mene u Areni".

Da podsetimo, kako je pisao Alo, Dara Bubamara je otputovala u Pariz gde svakodnevno uživa u luksuzu.

Ona je odlučila da tamo sebe časti novom garderobom, a pre svega da pazari novogodišnju toaletu koju je našla na internetu za koju je izdvojila čak 5.500 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs