mršavljenje

KAKO JE IVANA PETERS SKINULA 10 KILOGRAMA NAKON OPERACIJE: Živela je isključivo na OVOJ hrani!


Pevačica Ivana Peters je iz zdravstvenih razloga morala da promeni ishranu, nakon čega je smršala deset kilograma, pa otkrila i šta joj je u tome pomoglo.

Fitnes & Nutricija
13:50h Autor:
KAKO JE IVANA PETERS SKINULA 10 KILOGRAMA NAKON OPERACIJE: Živela je isključivo na OVOJ hrani!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Ivana Peters je posle operacije žuči skinula 10 kilograma! Pop pevačica i zvezda mjuzikla "Veselo devojčako veče" prošle godine je imala zdravstvenih problema, pa je morala da promeni ishranu iz korena.

"Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala. Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani", kaže Ivana dodaje da joj u početku nije prijao novi režim ishrane.

- Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam.Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto. Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet".

Bivša pevačica čuvene grupe "Tap 011" priznaje da je dugo kuburila sa viškom kilograma.

"Poslednjih deset godina bila sam veoma nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji ili u novinama. Nikako nisam uspevala da skinem višak koji sam dobila posle porođaja. Išla sam i u teretanu, kad god sam imala vremena. Volim da vežbam, ali nisam dugo, jer sam u januaru preležala koronu, tako da sam napravila malo dužu pauzu", priča Ivana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs