JEZIVA PRIČA O TOME KAKO NASTAJU "NAJSREĆNIJI" HOLIVUDSKI PAROVI: Agenti prave proračun, a onda se dešava OVO

Neki od najlepših i najsrećnijih holivudskih parova nastali su upravo dogovorom glavnog menadžmenta. Ali ko se to igra Kupidona u Holivudu, proverite u tekstu

Vip priča
Autor:
JEZIVA PRIČA O TOME KAKO NASTAJU "NAJSREĆNIJI" HOLIVUDSKI PAROVI: Agenti prave proračun, a onda se dešava OVO
Foto: Profimedia

Da li ste se ikad zapitali kako to da je najlepši glumac u Holivudu "naleteo" baš na nju i kako to da njihova priča ima takav filmski ishod?

Nije ni čudo s obzirom da ovakve priče "pišu" upravo menadžeri filmskih zvezda. Na primer, svima je poznata priča kako je Tom Kruz upoznao Kejti Holms.

Mendžmentu je očajnički trebala pozitivna slika glumca koji se razveo od Nikol Kidman. Dobra priča vredi novca. Ako se lepo piše i priča o glumcu, njegova "cena raste" i on postaje automatski "najtraženiji glumac" u Holivudu. -"Čovek o kojem se priča."

Tom Kruz, Kejti Holms
foto: Profimedia

Skoro ista stvar se desila sa Bred Pitom i Dženifer Aniston. Ona je bila zvezda u usponu sa njenim angažmanom u seriji "Prijatelji". Menadžeri su joj tražili "odgovarajućeg partnera", a Bred Pit je bio savršeno rešenje. I eto ga - "najlepši par" je stvoren.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Na menadžerima je da par spoji, a da li će ljubav da "klikne" zavisi od samog para. Problem nastaje kada se jedno od aktera ove "filmske priče" zaljubi u nekog drugog. Ali za menadžment je to samo povod da se glumac/glumica dobro proda - emocije nisu važne.

Slična priča nam se upravo odigrava pred očima, a glavni akter je Leonardo Dikaprio (47).

Glumac je okarakterisan kao neko ko ostavlja žene onaj momenat kada napune 25 godina. Priča je obišla planetu, a loš imidž polako počinje da nagriza karijeru slavnog glumca.

Izgleda da ovih dana njegov tim za odnose s javnošću radi punom parom na izgradnji pozitivnog imidža glumca. Nije dovoljno što se Dikaprio bavi ekologijom, što donira milione dolara za globalno zagrevanja - sada je važno naći mu odgovarajuću ženu! Nekoga s kim bi Leo mogao da završi "srećan do kraja života!"

Kao glavna solucija pojavila se Džidži Hadid. Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice ima 27 godina (starija je od svih žena sa kojima se Leo zabavljao) i dete iz veze sa Zejnom Malikom.

Prvo smo saznali kako je menadžment slavnog glumca odlučio da spoji Leonarda i Džidži, a onda su svet preplavile fotografije sa njihovog prvog "ljubavnog" sastanka.

"Za sada njih dvoje idu "sporo", ništa "ekskluzivno". Žele dobro da upoznaju jedno drugo," kaže dobro obavešten izvor za Dejli Mejl.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za koga mislite da bi bio idealna "prilika" za Leonarda Dikaprija?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs