život iz snova

4 NAJBOGATIJE DEVOJČICE NA SVETU: Imaju ime zakonom zaštićeno, za sirotinju ne znaju, do 10. godine obišle su pola sveta

Najbogatije devojčice sveta, osim što sve dolaze iz izuzetno moćnih prodica, imaju još jednu zajedničku stvar - neobično i jedinstveno ime

Vip priča
12:58h Autor:
4 NAJBOGATIJE DEVOJČICE NA SVETU: Imaju ime zakonom zaštićeno, za sirotinju ne znaju, do 10. godine obišle su pola sveta
Foto: Profimedia

Najbogatije devojčice na svetu bogate su zahvaljujući svojim roditeljima. One potiču iz porodica pevača, glumaca, rijaliti zvezda i sportista. U želji da budu posebne, roditelji im daju neobično i jedinstveno ime. One su danas tinejdžerke, ali za 10 godina - dominiraće svetskom džet set scenom.

Pogledajte o kome je reč:

Harper Seven Bekam (11 godina)

Harper je rođena zvezda. Otkako je Viktorija začela, bilo je mnogo spekulacija da li će ovog puta roditi devojčicu. Pošto je Harper došla na svet 10. jula 2011. godine, svet je obišla vest o njenom rođenju.

1 / 7 Foto: Profimedia

Sama Harper je inspirisala svoju mamu Viktoriju za potpuno novi koncept odeće "Mama i ja". Devojčica je od privih dana svog života redovan gost skoro svih modnih revija. Iako ima 11 godina, Harper ima svoju instagram stranicu.

Ema Maribel Munjiz (14 godina)

Ema je ćerka pevačice i glumice Dženifer Lopez i Mark Entonija. Talenat za muziku nasledila je od slavnih roditelja. Na svim muzičkim turnejama prati Dženifer Lopez i sa njom peva pojedine numere.

1 / 7 Foto: Profimedia

Posle ovih fotografija, počelo je da se piše kako Ema zahteva da je zovu "ono" umesto "ona", jer ne želi da je rod definiše.

Pošto obožava Bena Afleka viđena je u njegovom društvu nekoliko puta, a nije poznato gde se danas nalazi, s obzirom da je njena majka na medenom mesecu.

Nort Vest (9 godina)

Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta može biti samo neko sa jakom ličnošću što Nort Vest (Sever -Zapad) zaista jeste.

Kada se rodila svi su brujali o njenom neobičnom imenu koje je na prvu loptu zvučalo veoma bizarno. Međutim, vremenom smo se navikli pogotovo što je uz ovako neobično ime došla i devojčica neobičnog karaktera.

1 / 10 Foto: Profimedia

Blu Ajvi (10)

Ćerka Bijonse i Džej Zija je najstarije dete muzičkih mogula. Blu Ajvi ima samo 10 godina i zakonski zaštićeno ime, što znači da niko više na svetu ne sme da se zove kao ona.

Blu Ajvi je sa samo osam godina počela da zarađuje novac. Prvu platu dobila je kao narator audio knjige “Hair Love”, filmu koji je dobio Oskara za najbolji kratki animirani.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs