Stil

DA LI JE OVO NAJŠOKANTNIJE IZDANJE SVIH VREMENA? "Ovakve pantalone treba da se nose sa posebnom dozvolom"

Džulija Foks, italijanska glumica poznata po kratkotrajnoj vezi sa Kanje Vestom, prošetala se ulicama Njujorka u pantalonama koje imaju tako nizak struk da su svi ostali u šoku

Moda
Autor:
DA LI JE OVO NAJŠOKANTNIJE IZDANJE SVIH VREMENA? "Ovakve pantalone treba da se nose sa posebnom dozvolom"
Foto: Profimedia

Džulija Foks ima zgodno i zategnuto telo, ali i veliku želju da ga pokaže.

Poznata po kratkotrajnoj vezi sa Kanje Vestom i velikoj ljubavi prema pantalonama sa spuštenim strukom, italijanska glumica Džulija Foks opet šokira javnost svojim modnim izborom.

Na ulicama Njujorka prošetala se u crnim, kožnim pantalonama sa ultra niskim strukom koji joj je otkrivao čak i stidnu kost.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Uzbuđena sam zbog povratka mode 2000-ih, kada smo svi nosili pantalone niskog struka, ali Džulija Foks je sasvim poludela - ne mogu da zamislim da je ovo obukla", komentar je jednog korisnika Tivtera.

"Sramotno," komentarisao je drugi.

"Brate koji stilizuješ Džuliju Foks: moramo ozbiljno da razgovaramo. Da bi nosila ovakve pantalone - treba joj lična karta," rekao je treći.

"Video sam Džuliju Foks u pantalonama spuštenog struka i mogu da predložim samo jedno: Ako se vrati moda pantalona spuštenog struga, molim vas da je ignorišemo!"

"Ove pantalone bukvalno bodu oči!"

Džulija je uz ove skandalozne pantalone obukla i trouglasti bikini crne boje, koji je pokazivao deo grudi, ali taj bikini nije mogao doći do izražaja od ovih pantalona.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs