IZAZOVNA I PRELEPA!

ŽENA KOJA JE SVOJIM STAJLINGOM DOMINIRALA NA BOČELIJEVOM NASTUPU: Svi su gledali u njen duboki dekolte

Utisci sa Bočelijevog koncerta u Beogradu, čini se, da se još uvek nisu slegli. U medijima se dosta spekulisalo ovih dana ko se sve pojavio u publici, ali i ko nije!

Moda
11:56h Autor:
ŽENA KOJA JE SVOJIM STAJLINGOM DOMINIRALA NA BOČELIJEVOM NASTUPU: Svi su gledali u njen duboki dekolte
Foto: Instagram / Tamara

Međutim, svu pažnju prisutnih pokupila je naša najpoznatija modna influenserka Tamara Kalinić, koja se pojavila u veoma izazovnom, a elegantnom izdanju!

Naime, Tamara je izabrala dugačku, svedenu toaletu sa potpisom luksuznog brenda YSL, a reč je o crnoj kreaciji ravnog kroja čiji je gornji deo od pliša i u formi korseta, dok donji dolazi u kontrastnom, nešto manje svečanom materijalu. verujemo da je muškom delu publike brilo jako teško da odloi pogledu.

Haljinu krasi i debeli kaiš koji je istakao Tamarinu vitku figuru. Sa druge strane, verujemo da je muškom delu publike bilo jako teško da odoli pogledu zbog posebno upečatljivog detalja.

Radi se o dubokom dekolteu koji je dodatno naglašen svetlucavim cirkonima. Uprkos činjenici da je izrez na haljini istakao grudi lepe influenserke, sve je delovalo prilično zavodljivo i nimalo vulgarno.

1 / 12 Foto: Profimedia

Ona je izdanje upotpunila skupocenim nakitom, ali i minijaturnom torbicom u koju ne može da stane ništa osim karmina i novca.

Oduvek je znala lepo da se obuče, te ne čudi da je pobrala brojne pozitivne kritike na račun svog stajlinga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs