pogledajte

NAŠE DAME PRATE TRENDOVE U STOPU: Koje kupaće kostime nose poznate Srpkinje

One su inače jedne od najbolje obučenih žena u Srbiji, a sada su pokazale i umeće kada je stilizovanje za plažu u pitanju.

Moda
08:55h Autor:
NAŠE DAME PRATE TRENDOVE U STOPU: Koje kupaće kostime nose poznate Srpkinje
Foto: Instagram / Zorannah, Instagram / Sofijamilo, Instagram / Danijela Dimitrovska

Velike vrućine su uveliko stigle, pa je logično da su se i poznati uputili ka poznatim letovalištima sa svojim porodicama, prijateljima, decom.

Od onih najbolje obučenih dama sa naše scene, odvojili smo njih nekoliko koje su po našem mišljenju ove sezone pobedile kada je i njihov plaženski stil u pitanju.

Ne zna se koja je zgodnija, ali ipak nama su skrenuli pažnju kupaći kostimi koje su ove mlade dame odabrale, a koji su i među onim najmodernijim kada su svetski trendovi u pitanju.

1. DANIJELA DIMITROVSKA

Poznata srpkinja koja se pre samo nekoliko dana razvela od voditelja Ognjena Amidžića nakon deset godina braka, uživa na letovanju. Prelepa manekenka je odabrala pink kupaći kostim koji savršeno ističe njenu perfektnu figuru.

2. TAMARA KALINIĆ

Naša najpoznatija modna influenserka ne prestaje da oduševljava svojim stilom i gardeoberom sa potpisom najpoznatijih modnih kuća, a za poslednje letovanje je odabrala Šanel kupaći u beloj boji sa crnim detaljima. Sve to je začinila sa "baket" šeširićem koji je jedan od najvećih trendova ove sezone.

3. ZORANA JOVANOVIĆ

Njen sti možda nije svakome po ukusu, ali Zorannah je ovog leta prošetala već nekoliko kupaćih kostima koji su itekako u trendu. Onaj koji nam je najviše skrenuo pažnju je "izgužvani" dvodelni kostim u dve boje. Ne znamo koja boja nam se od ove dve više dopada!

4. SOFIJA MILOŠEVIĆ

Sofija Milošević je jedna od najlepših plavuša na našoj sceni. Iako se relativno skoro porodila, za kratko vreme je vratila svoju liniju, pa ne čudi što je već stigla da se pohvali svojim izgledom u kupaćem kostimu. Ove sezone je odabrala neverovatno interesantan kupaći kostim u sivoj boji koji napred izgleda kao da je jednodelni.

5. NATAŠA BEKVALAC

Na njen savršen stil smo se već navikli, a svoj minimalistični pristup poznata pevačica je prenela i na svoji plaženski. Jednostavno, a efektno.

6. ANA STANIĆ

Naša poznata pevačica nas je oduševila, prvenstveno svojom neverovatnom linijom, ali i odabirom neprolaznog klasika - crnog bikinija.

7. IVA ŠTRLJIĆ

Glumiica poznata po seriji "Igra sudbine" je ovo leto nastavila u svom stilu. Ženstveni jednodelni kupaći kostim u beloj boji sa detaljem kaiša neodoljivo podseća na one iuz 50-tih godina prošlog veka. I to je sjajno!

8. MILICA PAVLOVIĆ

Poznata pevačica je odabrala jednodelni kupaći kostim u bež boji - klasik sa kojim nema greške.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs