TRENDOVI

ONE ODOLEVAJU TRENDOVIMA, U NJIHOV KVALITET NIKO NE SUMNJA: Najbolji modeli sandala sa kojima nema greške

Sandale koje nikada ne izlaze iz mode su investcija u koju vrediti uložiti koji dinar više

Moda
Autor:
ONE ODOLEVAJU TRENDOVIMA, U NJIHOV KVALITET NIKO NE SUMNJA: Najbolji modeli sandala sa kojima nema greške
Foto: Instagram / Tamara

Često imamo osećaj da se modni trendovi menjaju neverovatnom brzinom. I dok se u neke komade isplati uložiti i tako osvežiti svoj orman, po pitanju određenih modela vredi uložiti u modele čiji stil uspešno odoleva promenama trendova.

Kako ne biste završilis sa nekim komadom koji će nestati za svega nekoliko meseci, ključni trik je tražiti bezvremenske komade izrađene od visokokvalitetnih materijala. Na samom vrhu te luksuzne lestvice bez sumnje se nalaze sandale - Hermès Oran.

Ove kultne papuče baš nikada ne izlaze iz mode, a nastale su pre punih 25 godina. Istina, prepoznatljiv H logo mami, ali ono što zaista osvaja kupce i nakon toliko godina je praktična silueta koja se lako nosi i uvek ali uvek izgleda elegantno.

Naravno, Hermès nije jedini brend koji isporučuje bezvremenske sandale koje se iznova nose svakog leta. S druge strane cenovne lestvice nalaze se one omiljene Birkenstocks sandale s dvostrukom kopčom.

Uz njih postoji i nekoliko drugih brendova koji su savladali umetnost bezvremenskih letnjih cipela.

Ako tražite klasične sandale koje nikada ne izlaze iz mode, tu su neki od najboljih modela, bilo da se radi i japankama s platformom, natikačama, modelima na vezanje s trakicama ili pak klasičnih modela koji podsećaju na one dečje sandale za plažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs