3 STVARI JELENE ĐOKOVIĆ KOJE KOŠTAJU VIŠE OD PROSEČNE KUĆE U SRBIJI: Ona na sebi nosi MILIONE

Ime Jelene Đoković je sinonim za eleganciju i sofisticiranosti, a nikada ne biste rekli da određene stvari na njoj vrede i po nekoliko desetina hiljada evra!

Moda
11:44h Autor:
3 STVARI JELENE ĐOKOVIĆ KOJE KOŠTAJU VIŠE OD PROSEČNE KUĆE U SRBIJI: Ona na sebi nosi MILIONE
Koje su najskuplje stvari Jelene Đoković?, Foto: foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Suprugu tenisera koji obara sve rekorde i postiže istorijske upehe Jelenu Đoković imamo priliku da gledamo u najrazličitijim izdanjima - od onih najobičnijih do ultraglamuroznih, kada sve ostavi bez teksta u komadima garderobe sa najskupljim potpisima. Sinonim je za eleganicju i kod nje uvek važi pravilo manje je više. Jelenin stil pohvalila je i čuvena stroga urednica Voga Ana Vinutr, te se i mnogi drugi modni eksperti slažu da ne pravi greške prilikom odabira autfita, već se uvek besprekorno stilizuje u skladnu sa prilikom.

Međutim, ovih dana svetski mediji bruje o odevnim kombinacijama Noletove partnerke na Vimbldonu, a prema zapažanjima brojnih ljudi, Jelena se mnogo više posvetila svom izgledu. Imala je na sebi čak i jarke boje, a u takvim izdanjima je ne viđamo baš često, jer joj je svedeniji izgled omiljeni.

Iako nikada na licu nije imala kilograme šminke i zagovara prirodan izgled, u poslednje vreme se neretko pojavljuje sa blistavim, a diskretnim makeupom.

Iako je njen stil evoluirao tokom godina, od nekih stvari nikad ne odustaje. Farmerke, lagane košulje i patike podrazumevaju se kao Jelenin svakodnevni izbor, a tu je i druga modna krajnost - ekskluzivnija.

Jedna od najskupljih komada koji Jelena poseduje je upravo sat Audemars Piguet Royal Oak Offshore vredan neverovatnih 47.000 evra.

Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta.

No, ono što privlači najviše pažnje je nakit na njenim ušima, a čini se da na to Jelena daje najviše novca. Jedne od najskupljih koje je nosila blie su naušnice prestižnogh brenda “Van Cleef & Arpels”. Cena ovog modela iz “Alhambra” kolekcije ide i do 120.000 dolara. Svaki komad je pravo remek-delo majstora zanata, a u izradi ne učestvuju samo vrhunski juveliri i zlatari, već i oni koji se bave obradom kamena i poliranjem.

Jelena Đoković
foto: Miloš Nadaždin

Tokom prethodnih dana na Vimblodnu stil Jelene Đoković je postao jedna od glavnih tema, a svi su željno iščekuju u kakvom izdanju će se pojaviti na svakom Novakovom meču.

Modnim znalcima nije promaklo da je, iako na prvi pogled deluju kao potpuno jednostavne i svedene modne kombinacije, zapravo koštaju pravo bogatstvo. Samo Dior torbica je 6.500 evra, a kada bismo sabrali vrednosti svih njenih autfita u samo nekoliko dana, od cifre bi nam se verovatno zavrtelo u glavi.

1 / 7 Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nešto "povoljnije" su bile Valentino pantalone od 1.600 evra, dok je beli kardigan, koji su brojne dame poželela da imaju, delo srpske dizajnere i za njega je izdvojila "samo" 1.050 evra.

Komentari na račun njenog izgleda uvek idu istom smeru - svi ističu da je prava dama, a samo neki su: "savršeno i elegantno", "prelepa", "ovako treba da izgleda negovana i lepa žena", "za nju su godine stale".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs