"KAD GOD VIDIMO OVO NA MENIJU, PRISETIMO SE NAŠEG PRVOG SASTANKA": Kroz smeh priča Nole o anegdoti sa početka veze

Strani mediji preneli su jednu interesantnu anegdotu sa prvog sastanka Novaka i Jelene Đoković koja se i danas prepričava.

Celebrities
Autor:
"KAD GOD VIDIMO OVO NA MENIJU, PRISETIMO SE NAŠEG PRVOG SASTANKA": Kroz smeh priča Nole o anegdoti sa početka veze
Novak i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, prvi je favort Vimbldona a sa njegovom karijerom i privatnim životom svetska javnost je već uveliko upoznata. Pored njega, pažnju svetskih medija privlači i njegova supruga Jelena Đoković. Za razliku od Noleta, o njoj se i ne zna puno, bez obzira na činjenicu da je vatrena podrška sa tribina već više od 15. godina.

Na američkom sajtu Aol osvanuo je danas članak na temu dugogodišnje ljubavi ovog poznatog bračnog para. Saznali smo neke zanimljive i do sad nepoznate detalje o njihovoj romansi.

Počeli su da se zabavljaju još 2005. godine, dok su oboje pohađali Sportsku gimnaziju. Obzirom da su imali i jednu zajedničku temu za razgovor to ih je i povezalo, naime jelena je takođe trenirala tenis u mladosti.

Godinama kasnije, par se prisetio jednog naročito neprijatnog izlaska u restoranu u Monte Karlu. „U mojim očima, u to vreme, to je bilo veoma ekskluzivno mesto za nju. Želeo sam da je impresioniram, pa sam našao jedan veoma dobar restoran“, opisao je Novak 2016. ovaj sastanak.

Jelena se nadovezala: „Bilo mi je malo neprijatno jer je naručio nešto za mene, ali je uradio nešto što nisam očekivala“.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: AP

On je, naime, naručio njen omiljeni biftek, a potom pozvao konobara i objasnio mu da meso nije dovoljno pečeno. Konobar mu je odgovorio: „Naručili ste tatar biftek, uvek se služi sirov.“

Novak je svoje prisećanje u intervjuu iz 2016. završio kroz smeh: „Kad god vidimo tatar biftek na meniju, setimo se našeg prvog sastanka.“

Najbolji teniser sveta i njegova supruga, generalna direktorka Fondacije Novak Đoković, u braku su od 2014. i imaju dvoje dece: sina Stefana, rođenog 2014. i ćerku Taru, rođenu 2017, prenosi Danas.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs