NAJBOLJI MODELI KUPAĆIH KOSTIMA ZA DAME SA BUJNIJIM POPRSJEM: Sve stoji na svom mestu a što je najvažnije tako su udobni

Ukoliko spadate među dame sa velikim grudima evo nekih saveta i predloga prilikom odabira kupaćih kostima.

Moda
Autor:
NAJBOLJI MODELI KUPAĆIH KOSTIMA ZA DAME SA BUJNIJIM POPRSJEM: Sve stoji na svom mestu a što je najvažnije tako su udobni
Najbolji modeli kupaćih kostima za velike grudi., Foto: Profimedia

Drage dame, ukoliko ne spadate u standardni kalup ili nemate tipičnu figuru, na primer imate veće grudi verujemo da je vaša potraga za kupaćim kostimom dodatno otežana. Sve korpe koje su veće od C su malo teže za pronalazak.

Sigurno se svi u novoj letnjoj sezoni radujemo kupovini i novog kupaćeg kostima, bilo da idemo na more, bazen ili lokalno jezero, reku. Ne očajavajte ukoliko imate poteškoće prilikom pronalaska adekvatnog gornjeg dela negom obratite pažnju na ove savete! Ključno je pronaći model sa dobrom potporom za grudi ali on svakako mora biti i udoban i prijatan za nošenje.

Većina dizajnera ženama sa velikim grudima preporučuje da nose gornji deo kupaćeg koji je ojačan i ima žice u donjem delu, ispod grudi, kako bi one lepo stajale. Zapravo, vaš kupaći kostim trebalo bi da vam pruža istu količinu potpore kao i vaš grudnjak.

Dobar savet je da ovakav model potražite u prodavnicama koje su specijalizovane za intimni veš, jer ćete verovatno u njoj pronaći veličinu koju nosite i kada je reč o brusthalterima.

Pored kupaćeg kostima koji je ojačan žicom, isprobajte i modele koji su napravljeni od deblje, čvršće tkanine, te one sa debelim bretelama.

Još jedan model koji može biti dobar za žene sa velikim grudima jeste kupaći sa takozvanim halter izrezom. To su kupaći u formi topa na bretele, koji pritom imaju lep, zavodljiv V izrez.

Koji god model da bude baš izbor, najvažnije je da se vi u njemu dobro osećate i da je pre svega udoban! Prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs