NAJUDOBNIJE LETNJE SANDALE ZA SVE GENERACIJE: Možete ih nositi u skoro svim prilikama, leto je nezamslivo bez njih !

Letnja sezona je stvarno nezamisliva bez sandala, a gotovo da ne postoji komad odeće koji ne može da se ukombinuje sa ovom bojom.

Moda
Autor:
NAJUDOBNIJE LETNJE SANDALE ZA SVE GENERACIJE: Možete ih nositi u skoro svim prilikama, leto je nezamslivo bez njih !
Letnje sandale za sve generacije!, Foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ženama cipela nikad dosta a ovaj model je odličan i za mame i za bake ali i unuke! Ove godine su svi vrhunski letnji trendovi sandala skoro po pravilu u crnoj boji. Shodno tome izaberite za sebe neki model koji ćete moći da nosite gotovo u svim prilikama.

Postoji zaista mnogo fantastičnih modela sandala da verujemo da vam uopšte neće biti lako prilikom odabira, zato smo izdvojili nekoliko naših predloga, vi se svakako ne morate odlučiti samo za jedne.

Crne sandale sa kaiševima, jednostavno modna klasika koja je savršena za sve prilike i sve generacije. Vraćaju se iz sezone u sezonu sa različitim varijacijama modela ali su neprevaziđene za kombinovanje naročito u crnoj boji.

Ovog leta su dosta popularne u varijanti sa platformom. Bez obzira na visinu platforme one su savršeno udobne za svakodnevno nošenje a dodaju i koji centimetar visine pa samim tim i noga deluje izduženije.

Kožni modeli su svakako dugotrajniji a zbog ovako visokih temperatura i znojenja zdraviji su i za stopalo. U njih zaista vredi uložiti obzirom da nisu prolazni trend.

Postoji zaista mnogo varijanti crnih sandala a vi se svakako opredelite za one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i koje se najviše uklapaju u vaš stil oblačenja. Ovo su samo neki od naših predloga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs