"BAPSKE" SANDALE OD 1.700 MIRA BOBIĆ MOJSILOVIĆ JE PREPRAVILA U ŠIK MODEL KOJI OČARAVA DAME: S njima su autfiti SVETSKI

Žene su oduševljene sandalama Mirjane Bobić Mojsilović, koje je sama osmislila i vrlo lako napravila!

Moda
16:38h Autor:
"BAPSKE" SANDALE OD 1.700 MIRA BOBIĆ MOJSILOVIĆ JE PREPRAVILA U ŠIK MODEL KOJI OČARAVA DAME: S njima su autfiti SVETSKI
Kako izgledaju omiljene sandale Mirjane Bobić Mojsilović?, Foto: Printscreen Instagram / mirjanabobic

Čuvena spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od najkreativnijih javnih ličnosti na našim prostorima. Pored autentičnog stila pisanja, njeni autfiri su inspiracija mnogim ženama, jer i kroz njih izražava svoju individualnost. Tako suplave sandale, koje je sama napravila, na društvenim mrežama pokrenule opštu pometnju, jer su mnoge dame počele da se raspituju gde bi mogle da ih kupe.

Efektne sandale plave boje, koje je poznata književnica uklopila sa haljinom u istoj nijansi, oduševile su brojne pripadnice lepšeg pola, ali ih je zbunila činjenica da nigde ne mogu da ih nađu.

- Pošto mnogi od vas me pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: Sama sam ih napravila. Kupila sam obične bapske bele sandale "za štrapac" za 1700 dinara, sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih. Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem - otkrila je Mirjana koja neretko oduševljava svojim stilom.

Da obožava ovakav model obuće, koji sa lakoćom kombinuje sa zanimljivim komadima garderobe, možemo videti i po njenim stajlinzima. Te vrlo često obuje i krem sandale po izgledu slične plavima. Po reakciji mnogih, čini se da je Mira je uvela novi trend na našoj modnoj sceni!

1 / 7 Foto: Instagram / Mirjanabobic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs