kakve noge!

SVOJIM BORAMA I STILOM PORUČUJE DA U SVAKOM MOMENTU ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: 5 omiljenih izdanja Mirjane Bobić Mojisilović

Stil Mirjane Bobić Mojsilović je mladalački i u skladu sa najnovijim modnim trendovima, a on može da posluži kao inspiracija ženama od 40-70 godina.

Moda
Autor:
SVOJIM BORAMA I STILOM PORUČUJE DA U SVAKOM MOMENTU ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: 5 omiljenih izdanja Mirjane Bobić Mojisilović
Mirjana Bobić Mojisilović, Foto: Stefan Tomasevic/ATA

Ako se po nečemu spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović izdvaja iz gomile čak i pre nego što progovori - to je njen izgled. Njen način odevanja privlači pažnju gde god da se pojavi, a uprkos tome što skupe, brendirane šoping molove zaobilazi i najčešće kupuje u kineskim povoljnim radnjama i sekend hendovima, vremenom je postala uzor ženama starijim i od nje, ali i onim daleko mlađim.

Stil Mirjane Bobić Mojsilović prepoznatljiv je i specifičan, a mnogi bi rekli vrlo mladalački i u skladu sa neprolaznim modnim komadima, pa nas često podseti i na Keri Bredšo koja prosto ima svoj lični pečat u svakoj prilici.

Mirjana Bobić Mojisilović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Mira prati šta je to što se po sezonama nosi na ulicama Njujorka, Pariza i Milana, i neretko po uzoru na komade iz svetskih magazina voli da sama sebi sašije haljinu, suknju ili bluzu. Vodi računa i o tome koji su materijali prijatni i zato nas nije iznenadilo kada smo je u sred letnje sezone zapazili u nekoliko naizgled jednostavnih haljina koje su kao stvorene za vrele letnje dane.

Osim što decenijama oduševljava svoju publiku knjigama koje se prodaju kao alva, Mirjana Bobić Mojisilović oduševljava svojim samopouzdanjem kojim je ostala verna sebi te se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama ali ni ubrzgavanjem filera, botoksa, pa svojim borama kao da poručuje da uživa u svakom momentu svog života i briga je što se to ponekad vidi na njenom licu.

Ovog puta vam donosimo pet haljina koje je Mira prošetala od početka leta, a a svaka od njih nam može biti inspiracija ako idemo na venčanje ili neku proslavu ali i đir po gradu sa drugaricama ili dečkom/mužem na romantičnu večeru.

Koja je haljina po vama najlepša?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs