ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U 52. GODINI IZGLEDA KAO DEVOJKA: Tajna je u nepogrešivom stilu oblačenja

Koji stajling čini da izgledamo mlađe pitaju se mnoge žene, a Helena Seger zna odgovor.

Moda
15:44h Autor:
ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U 52. GODINI IZGLEDA KAO DEVOJKA: Tajna je u nepogrešivom stilu oblačenja
Koji stajling čini da izgledamo mlađe, Foto: QQPD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zlatan Ibrahimović već odavno nosi titulu jednog od najpoznatijih i najšarmantnijih fudbalera na svetu. Osim njega, u žižu interesovanja dospela je i njegova supruga Hlelena Seger, koja i u 6. deceniji izgleda veoma mladoliko.

Helena je jedna od retkih žena fudbalera koja nije pala pod uticaj estetske hirurgije, a ako je nešto i radila na sebi - izgleda veoma prirodno. Mnogi se pitaju šta je ono što atraktivnu plavušu čini mladolikom, a osim besprekorne linije koju ima, čini se da je tajna i u stilu oblačenja.

Helena Seger
Helena Segerfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Zlatanova žena nedavno je uslikana u kežual izdanju, a kombinacija koju je ponela dokaz je da Helena uvek ide na sigurnu kartu. Bela majica, farmerke i patike večiti su klasici koji nikad ne izlaze iz mode.

Kombinaciju je zaokružila crnim kačketom, koji čini da izgleds šik i opušteno, a osim toga, sakriva eventualne nedostatke.

Bela majica i farmerke su nepogrešiv izbor za sve žene, kako one mlađe, tako i starije. Zanimljivo je i da pomenuta kombinacija čini da izgledamo mladoliko, a zahvalna je jer možemo da je nosimo u svakoj prilici.

1 / 5 Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Modni stručnjaci često ističu da belu majicu i dobar džins svaka žena treba da ima, posebno za one dane kad ne znamo šta da obučemo.

Helena gotovo uvek nosi farmerke i laganu majicu, a kada želi da podigne stajling na viši nivo, umesto patka obuje cipele na štiklu. Iz njenog načiuna odevanja možemo zaključuti jedno - "Manje je više".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs