kako se vama čini?

NIKOLINA PIŠEK NEMA ŠTA NIJE OPERISALA NA SEBI: A ovako je izgledala pre ijedne estetske operacije - NEPREPOZNATLJIVA!

Skandali oko Nikoline Pišek ne jenjavaju!

Star look
17:13h Autor:
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nikolina Pišek je jedna od najlepših voditeljki na našim prostorima, prema mišljenju mnogih. Međutim, za njen savršen izgled su zadužene i brojne estetske korekcije!

Naime, ovih dana se na društvenim mrežama vrte Nikolinine fotografije pre operacija, i primetno je da je pored ugradnji silikona u grudi, voditeljka povećala i usta, a hrvatski mediji su pisali da je nekoliko puta operisala nos.

Takođe, imala je i potpuno drugu boju kose, a obrve su bile neuporedivo tanje. Takođe, mnogi komentarišu da je radila i "holivudski osmeh", koji je veoma popularan među poznatima!

Zamršen odnos sa svekrom

Nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek u ratu je sa svekrom Mišom Grofom zbog podele nasledstva.

Prvo je o tome svoju stranu priče u javnost izneo Miša Grof koji je rekao da Nikolina nema prava na bogatstvo, budući da se sva imovina vodi na njega. Sa druge strane, Pišekova mu je jasno stavila do znanja da će se boriti za svoja prava.

Ipak, nekada je odnos između svekra i snajke bio idealan.

Miša Grof bio je presrećan kad se njegov sin Vidoje ženio Nikolinom, a upravo on je platio glamuroznu svadbu u Monte Karlu.

Trodnevna svadba sa 70 gostiju kojima je plaćen put i smeštaj, privatni avion kojim su iz Beograda stigli u Monte Karlo i limuzine koje su ih prevezle do hotela, te ukupan trošak od 400.000 evra.

Sva ta ljubav između snaje i svekra je pod velikim znakom pitanja, a Miša Grof i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog sina više nema. Da stvar bude još teža, rezultati obdukcije su sve ostavili bez teksta.

1 / 10 Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...