POTRESNO!

SHARANJEN VIDOJE RISTOVIĆ: Nikolina se nije odvajala od jedne osobe, otac jedva izdržao opelo! (VIDEO)

Suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini i sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Vesti
16:14h Autor:
SHARANJEN VIDOJE RISTOVIĆ: Nikolina se nije odvajala od jedne osobe, otac jedva izdržao opelo! (VIDEO)
Foto: Printsreen Youtube / Portal Informer

Vidoje je preminuo u salonu za masažu, a njegov otac Miša Grof je ranije saopštio rezultate obdukcije. Voditeljka Nikolina Pišek je iz Zagreba stigla u Beograd dan nakon tragične vesti.

Srpski istoričar umetnost Vidoje sahranjen je na Novom groblju u Beogradu gde su se okupili članovi njegove porodice, brojni prijatelji i kolege koji su ga ispratili na večni počinak.

Među prvima je stigla neutešna Nikolina s njihovom ćerkom, kao i Vidojev otac Miša Grof. Od poznatih na sahrani su bili Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, Nikolinin prijatelj, kao i frizer Miroslav Luković.

U kapeli pored kovčega stajala je Vidojeva slika, bele kale i ljiljani. Na jednom od venaca bila je dirljiva poruka njegove porodice: "Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji".

Na Novom groblju je bila i Vidojeva prva supruga Lana koja je bila u crnini, kao i kum Milan Beko. Vidoje je sahranjen pored babe i dede, dva reda od Željka Ražnatovića Arkana koji je bio blizak prijatelj njegovog oca.

Opelo su služila tri sveštenika, a prva Vidojeva žena Lana čuvala je svoju ćerku Mateu i Nikolininu i Vidojevu naslednicu Sofiju Unu. Lana nije primala saučešće u kapeli i kasnije se pozdravila sa svima i napustila opelo kako bi ispratila decu. Deca nisu prisustvovala pogrebu.

Nakon opela povorka je uz tužne zvuke muzike krenula je ka grobnici. Udovica Nikolina i otac Miša su neutešni i uplakani, ruku pod ruku išli iza kovčega.

Nikolina je sve vreme stajala pored svekra Miše držala ga pod ruku i nije mogla da dođe do daha. Miša se pridržavao za spomenik da ne padne dok je kovčeg spuštan u raku.

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Vidoje je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Sa Nikolinom je deset godina bio u vezi, a sa bivšom suprugom Lanom ima ćerku Mateu koja se potresnim rečima oprostila od oca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs