UHAPŠENA GLUMICA

BILA JE SUPRUGA KRIMINALCA U SERIJI "KLAN", A SAD UHAPŠENA: Ko je srpska glumica koja je "pala" zbog opijata

Prema nezvaničnim informacijama, policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put

Šuška se
13:18h Autor:
BILA JE SUPRUGA KRIMINALCA U SERIJI "KLAN", A SAD UHAPŠENA: Ko je srpska glumica koja je "pala" zbog opijata
Foto: Printscreen / Instagram / bozicmilena

Prošle nedelje, glumica Milena Božić (28) privedena je u Kraljevu kada su policajci kod nje pronašli jednu tabletu bromazepama za koji, navodno, nije imala odgovarajući recept.

Inače, Milena Božić se proslavila nakon uloge u seriji "Klan" u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga.

Milena je tumačila suprugu kriminalca Šoka ( Aleksandar Dimitrijević), lika koji je inspirisan vođom zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put, posle konferencije za štampu koja je usledila odmah nakon što je odigrana predstava “Ustav”.

Osim što je samo presretanje glumačke ekipe nakon odigrane predstave prilično neuobičajena situacija, buru na mrežama izazvao je detalj da je bromazepam, inače lek koji je u širokoj upotrebi u Srbiji, okarakterisan kao opojna droga.

Ko je Milena Božić?

Pored "Klana", Milena je imala i nekoliko uloga na filmu "Brazilka", "Maestro", "Mirna noć na Karaburmi"... Takođe, je imala i jednu od glavnih uloga ima u predstavi "Osam Žena". Na društvenoj mreži Instagram prati je preko 5.000 ljudi, a Milena sa pratiocima deli kako slike sa seta, tako i one iz privatnog života.

"Do uloge Juce u Klanu sam došla kastingom i to je stvar o kojoj volim i insistiram da govorim, u nadi da će se možda nešto u budućnosti promeniti, te da će i drugi reditelji i produkcije skupiti hrabrost i vreme da učine isto… Meni je bilo važno odgonetnuti pitanje uzbuđenja koje ljudi osećaju kad dobiju moć posredstvom oružija i ostalih nelegalnih radnji. Ipak, treba razumeti život u nemaštini jer se sa te tačke generiše sve ostalo zlo. Devojke sa pogrešno utemeljenim ambicijama su svuda oko nas," rekla je Milena svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs