nećete verovati

KEVIN KOSTNER TROŠI NA SVOJU DECU 170.000 DOLARA MESEČNO, ONO ŠTO ONI IMAJU NIJE NORMALNO: Ove cifre su basnoslovne

Kejden, Hejs i Grejs Kostner nisu baš tipični američki tinejdžeri. Njihov otac je Kevin Kostner, glumac i pisac nagrađen Oskarom, poznat po filmovima „Ples s vukovima“, „Telohranitelj“ i, nedavno, hit seriji „Jeloustoun“.

Vip priča
Autor:
KEVIN KOSTNER TROŠI NA SVOJU DECU 170.000 DOLARA MESEČNO, ONO ŠTO ONI IMAJU NIJE NORMALNO: Ove cifre su basnoslovne
Foto: Profimedia

Njihova majka je bivša dizajnerka torbica i manekenka Kristin Baumgartner, koja se našla u centru pažnje medija pre nekoliko mesecu zbog izuzetno burnig razvoda od oca svoje dece i bivšeg muža sa kojim je provela 18 godina.

I Kevin Kostner i Kristin Baumgartner žive prilično glamurozno — kada su se venčali u Aspenu 2004. godine, Kostner se pojavio na događaju sa u konjskim zapregama, dok je ona stigla starinskim Ševi kamionetom, a par je uzeo kanu na jezeru posle izgovorenih zaveta. Ali bajci je došao kraj u maju 2023. godine kada je Kristin podnela zahtev za razvod. Tokom bolnog sukoba oko starateljstva nad decom, pojavili su se detalji o vaspitanju Kejden, Hejs i Grejs Kostner.

Laura Vaser, Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristin Baumgartner i njen pravni tim su detaljno opisali život na koji su ona i njena deca navikli - i kakav je to život. Od odmora do poklona do privatnih aviona, pa čak i ideje da je luksuz deo njihovog genetskog sastava, niko ne može poreći da Kejden, Hejs i Grejs Kostner žive životom iz vaših najluđih snova.

Provode vreme na tatinom ranču u Aspenu od 160 hektara

Kostner i njegova porodica mogli su da pobegnu na njegov apsolutno zapanjujući ranč u Aspenu u Koloradu, gde žive odmah nakon završetka njegovog najnovijeg projekta. Ako ranča od 160 hektara u planinama nije znak luksuza, šta jeste?

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranč sa sopstvenim terenom za bejzbol, klizalištem i više hidromasažnih kada, pruža idilično okruženje za tinejdžere. Ne samo da Kejden, Hejs i Grejs Kostner mogu da se druže u glavnoj vili na ranču, koja se sastoji od 12 spavaćih soba i osam kupatila, već takođe imaju pristup kući na jezeru kao i kući na reci. U okolnim šumama koje se dobro uklapaju između prelepih planina, postoji brdo koje je ukrašeno svetlima, a imanje ima spoljni zvučni sistem koji ispunjava oblast muzikom. Tokom razvoda Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner, odlučeno je da deca Kostnera ostanu sa Kevinom na imanju u Koloradu, koje je nazvano Danbar ranč. (Ime je nastalo po njegovom liku iz filma "Ples sa vukovima.") Kada Kostnerovi nisu na svom imanju u Koloradu, ranč je dostupan za iznajmljivanje za 36.000 dolara po noći.

Redovno lete privatnim avionima

Kejden, Hejs i Grejs Kostner su navikli na luksuz koji za mnoge postoji samo u snovima ili na TV-u. Jedan od najboljih primera za to je putovanje privatnim avionom. Kada troje dece Kostnera treba da putuju, putuju isključivo privatnim avionom. Međutim, ovaj glamurozni način prevoza postao je jedna od centralnih tačaka u zahtevima Kristin Baumgartner da Kevin Kostner plaća povećanu alimentaciju. Kada je Baumgartner prvobitno tražila 200.000 dolara mesečno od svog bivšeg muža, ona je naglasila koliko je važno da Kejden, Hejs i Grejs Kostner imaju dozvolu da žive sa njom načinom života koji je ekvivalentan glamuru životnog stila njenog bivšeg muža. Baumgartner i njen pravni tim su istakli važnost putovanja privatnim avionom, tvrdeći da je to za njihovu decu postalo normalno. Prema pisanjima, Baumgartnerov pravni tim je izjavio: „Pošto deca lete privatnim avionima da bi išla na luksuzne odmore kada su sa svojim ocem, Porodični zakonik nalaže da Kevin treba da plati dovoljnu alimentaciju za Kristin kako bi deca mogla da to rade i kada su sa njom." Ovo uključuje putovanja privatnim avionom.

Debata o tome koliko novca Kevin Kostner treba da plati Baumgartneru da bi obezbedio da njihova deca zadrže raskošan način života okončana je 1. septembra 2023. Kako je izvestio TMZ, sud je presudio da Kevin plaća oko 63.000 dolara svakog meseca svojoj bivšoj suprizi. Nekoliko nedelja kasnije, razvod je završen.

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihova majka je tvrdila da njena deca imaju luksuz u samom DNK

Odrastanje Kejden, Hejs i Grejs Kostner bilo je sve samo ne prosečno, i niko to ne razume bolje od njihove majke. Tokom duge i žučne debate oko izdržavanja dece, advokat Kristin Baumgartner, Džon Rajdel, sažeo je sve kada je izjavio da njena deca imaju luksuz „u svom DNK luksuz“. Na kraju krajeva, oni poznaju samo ovakav način života.

Kada je Kejden Kostner došao na svet 2007. godine, njegov otac je već sedam godina posedovao spektakularni porodični ranč u Aspenu i nedavno je kupio zemljište u Karpinteriji, u Kaliforniji, za 28,5 miliona dolara. Kejden i njegova dva mlađa brata i sestre odrasli su sa svim najboljim stvarima koje život može da ponudi, uključujući privatno školsko obrazovanje, luksuzne odmore i žurke na kojima se troše hiljade dolara.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Takođe provode vreme u maminoj kući koja se iznajmljuje od 40.000 dolara mesečno u Montecitu

U mesecima nakon što se razdvojila od oca svoje dece, Kristin Baumgartner se preselila u novi dom koji iznajmljuje. Prema Pipl magazinu, iznajmljivanje kuće plaća 40.000 dolara svakog meseca. Dom u Montesitu predstavlja još jednu rezidenciju koja je dostupna Kejdenu, Hejsu i Grejs Kostner - i da, tamo ima dosta posla. Kao što je Pipl primetio, postoji teren za boćanje, đakuzi, pešačke staze i obližnja plaža za uživanje. Dom u Montesitu možda nije tako prostran kao kuća u kojoj je ranije živela, ali se njen kvalitet luksuza ne može poreći. Uprkos svim ovim pogodnostima, Baumgartner je navodno nezadovoljna svojim novim domom. Kako prenosi Dejli mejl, rekla je sudu tokom saslušanja o izdržavanju dece da deca nemaju svoja kupatila, što je očigledno problem. Takođe je primetila da kućici pored bazena nedostaje tuš, pa je navodno već počela da traži drugu kuću.

Oni su u mogućnosti da uživaju u nekim izuzetno zavidnim luksuznim odmorima

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne samo da je svakodnevna rutina Kejdena, Hejsa i Grejs Kostner izuzetno raskošna, već su i njihovi odmori prilično neverovatni. U stvari, porodična putovanja su zapravo postala način da i Kevin Kostner i Kristin Baumgartner odvojeno provedu neko kvalitetno vreme sa svojom decom usred intenzivnih posledica nakon njihovog razvoda. U julu 2023, Kevin je poveo svoju decu, verovatno privatnim avionom, na put u Britansku Kolumbiju. Dok je bio tamo, zapravo je propustio jedan od sastanaka na sudu i morao je da brani svoju odluku da ode na odmor sa svojom decom. Kako prenosi Pip, on je naveo da je putovanje "planirano mesecima" unapred. Kasnije istog meseca, Baumgartner je povela Kejdena, Hejsa i Grejs na putovanje na Havaje. Ali nisu bili jedini na ovoj ekskurziji. Kako je objavio TMZ, Džoš Konor, koji je blizak Kevinov prijatelj, takođe je viđen kako provodi vreme sa Baumgartnerom na tom istom odmoru. Prema Pipl magazinu, njen advokat je insistirao da ona i Konor imaju striktno platonski odnos.

Redovno posećuju filmske premijere Kevina Kostnera

Kevin Kostner
foto: Mayer/face to face / Face to Face / Profimedia

Otkako je Kevin Kostner probio u filmsku industriju i uspostavio se kao glumac i reditelj koji je osvojio Oskara, nije manjkalo filmskih premijera kojima mogu da prisustvuju. U godinama otkako je debitovao na filmu 1981. nije bilo neuobičajeno videti ga na filmskoj premijeri sa svojom porodicom. Iako je Hejs Kostner jedini od njegove braće i sestara koji se do sada oprobao u filmu, Kejden i Grejs Kostner se takođe mogu videti kako sa ponosom prate svog oca dok šetaju crvenim tepihom. Pre nego što su se njihovi roditelji razdvojili, cela porodica je zajedno prisustvovala svim premijerama.

Kevin Kostner je navodno trošio 170.000 dolara mesečno na svoju decu

Ubrzo nakon što je Kristin Baumgartner prvobitno podnela zahtev za razvod od svog supruga sa 18 godina u maju 2023. godine, ona je zatražila da počne da joj plaća 248.000 dolara svakog meseca za izdržavanje dece. Kevin Kostner i njegovi advokati su, međutim, odbacili tu brojku uz tvrdnju da je Baumgartner tražila iznos novca koji neće biti korišćen samo za Kejden, Hejs i Grejs Kostner, već će ići i na njenu ličnu upotrebu. Kako su se intenzivirala neslaganja oko toga koliko Kevin Kostner treba da plati Kristin na ime izdržavanja dece, sudski dokumenti pokazuju koliko je porodica bogata. Prema Pipl magazinu, od 6.645.285 dolara koje su Kevin i Baumgartner navodno potrošili samo 2022. godine, nije beznačajan iznos otišao na decu. Prema posebnom izveštaju Kevinov forenzički računovođa je utvrdio da je oko 170.000 dolara mesečno potrošeno na njihovo troje dece. Kada je sudija odlučio da Kevin daje 63.000 dolara alimentacije za decu svakog meseca, predviđena upotreba novca bi uglavnom išla na nebitne stvari kao što su pokloni i odmori. Kevin je već pristao da plati sve svakodnevne troškove njihove dece. Bez obzira na to kako se razvija odnos između njihovih roditelja, nema sumnje da će Kejden, Hejs i Grejs nastaviti da žive udobno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs