o vome bruji ceo svet

MILIJARDER (66) NA ŠOKANTAN NAČIN ŠUTNUO ŽENU I PONUDIO JOJ SRAMNU NAGODBU: A sada pravi dete duplo mlađoj influenserki

Džonu Polsonu izgleda u ljubavi baš cvetaju ruže

Vip priča
11:41h Autor:
MILIJARDER (66) NA ŠOKANTAN NAČIN ŠUTNUO ŽENU I PONUDIO JOJ SRAMNU NAGODBU: A sada pravi dete duplo mlađoj influenserki
Milijarder na gnusan način ostavio ženu, a sad ženi duplo mlađu influenserku, Foto: ROB RICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Američki milijarder i biznismen Džon Polson doslovno je "poludeo" za 32 godine mlađom influenserkom i nutricionistkinjom Alinom de Almeidom. Iako sa bivšom suprugom još uvek vodi brakorazvodnu parnicu sa kojom se bori oko milijardu dolara, već planira da ponovo stane na ludi kamen.

Bogataš (66) je stavio tačku na ljubav sa suprugom Dženi prošle godine, koja je trajala više od dve decenije. A ono što je mnoge zaprepastilo je bila činjenica da je u tom trenutku već živeo sa više nego duplo mlađom izabranicom u svom luksuznom stanu na Petoj aveniji.

Prema pisanju stranih medija, njihova veza postala je veoma ozbiljna, te se očekuje da će je ovaj neobičan par uskoro i ozvaničiti. Inače, Džon i Alina nijednog trenutku nisu krili svoju ljubav , zajedno posećuju gala događaje i uživaju u skupim putovanjima.

- On želi da imam bebu sa mnom i definitivno ćemo se venčati - navodno je Alina u poverenju rekla prijateljima.

Sa druge strane, bivša žena milijardera saznala je za njihov razvod iz tabloida!

- Uradio je to na tako ponižavajući način zbog neverovatne brzine kojom je otpočela njegova nova veza. Nije bilo prethodnog obaveštenja ni ljubaznosti. Krajnje je nepristojno i bez poštovanja to što nije mogao da sačeka - istakao je izvor blizak Dženi.

U julu ove godine Dženi je tužila Džona za milijardu dolara, tvrdeći da je uspostavio tajni mrežni sistem kako bi sakrio novac od nje. Prethodno je odbila višemilionsku nagodbu koju joj je bivši suprug ponudio. Polson je izgleda ne potresa mnogo zbog njenih poteza, već uživa u sreći sa Alin.

- Nažalost, naš brak nije uspeo. Razvodi su česti, ali teški. Alina i ja smo veoma srećni zajedno. Voleo bih da i Dženi može da nađe sreću - zaključio je bogati biznismen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs