otvorila dušu

"RAZVELA SAM TAJ BRAK I SAD MI JE ŽAO, BAŠ ON ZAUZET ME OČARAO": Suzana Mančić otkrila pikanteriju iz ljubavnog života

Suzana Mančić otvorila je dušu o vezi sa oženjenim čovekom, te priznala da se kaje zbog toga.

Ljubav
Autor:
"RAZVELA SAM TAJ BRAK I SAD MI JE ŽAO, BAŠ ON ZAUZET ME OČARAO": Suzana Mančić otkrila pikanteriju iz ljubavnog života
Suzana Mančić o vezi sa oženjenim čovekom, Foto: ATAImages

Suzana Mančić iza sebe ima bogatu biografiju- od pevačice, glumice do voditeljke, a nosila je i titulu loto devojke. Od samog pojavljivanja privlačila je pažnju javnosti, dok je njen brak sa markantnim Grkom oduvek bio pod lupom.

Nedavno je otvorila dušu i otkrila detalje iz njenog ljubavnog života, za koje javnost nije znala. Mnoge je iznenadilo priznanje da je je jedan čovek zbog nje ostavio svoju suprugu.

Suzana Mančić
Suzana Mančićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

"O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam. Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene.", otkrila je Suzana, pa objasnila:

" Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: "Molim Vas, razvedite se pa mi se javite." Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa."

Inače, Suzane je oduvek bila poželjna muškarcima, a važila je i za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Svoju ljubavnu romansu sa Grkom započela je i 2000. godine, a već 4 godine uživaju u braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs