SUZANA MANČIĆ OTKRILA RECEPT ZA KUVANO JELO KOJE NJEN SIMICA OBOŽAVA: Veoma zdrav ručak, a preukusan i pravi se ZAČAS

Suzana Mančić je odlična domaćica, te sa lakoćom sprema razne zanimljive recepte, ali jedno jelo njen suprug Simeon posebno voli.

Recepti
13:32h Autor:
SUZANA MANČIĆ OTKRILA RECEPT ZA KUVANO JELO KOJE NJEN SIMICA OBOŽAVA: Veoma zdrav ručak, a preukusan i pravi se ZAČAS
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Suzana Mančić slovi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni, a njen stil je inspiracija brojnim pripadnicama lepšeg pola. U svakoj prilici je sređena perfekto, dok joj je široki osmeh čuveni zaštitni znak. Međutim, mnogi se iznenade kada čuju da je ova voditelja, zapravo, i fenomenalna kuvarica.

Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – ispričala je Suzana svojevremeno.

Suzana Mančić, Simeon Ocomokos
foto: Kurir

Budući da ima veliku porodicu, njene veštine u kuhinji uvek su dobrodošle, a Suzanin suprug Simeon Ocomokos, inače uspešni grčki biznismen, ima priliku da uživa u njima.

Kako je voditeljka pričala ranije, ona u Grčkoj provodi letnje mesece i tada rado kuva dok njen Simica, kako ga je zvala, zajedno uživaju u jedinstvenoj prilici da provedu zajedno svaki sekund dana.

– Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno. Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže: “Mančić, ovo si odlično skuvala“ – ispričala je voditeljka, piše "Svet".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - suzanamancicofficial

Ona je tada istakla da su Simeon i ona željni mirnog života kod kuće, a u tim trenucima najrađe pravi čorbicu od povrća.

– Jelo je jako prijatno i ukusno. Evo daću vam recept: potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je Suzana Mančić svoj recept u “Pulsu Srbije”.

– Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – dodala je Suzana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs