KAKO SU SLAVNI ESTRADNJACI IZGUBILI NEVINOST? Ona je spavala s nastavnikom matematike, a pevač je vodio ljubav na LIVADI

Domaće javne ličnosti otvoreno su govorile o tome kako su i sa koliko godina izgubile nevinost.

Celebrities
11:31h Autor:
KAKO SU SLAVNI ESTRADNJACI IZGUBILI NEVINOST? Ona je spavala s nastavnikom matematike, a pevač je vodio ljubav na LIVADI
Sa koliko godina su poznati izgubili nevinost, Foto: Kurir Damir Dervišagić/ Printscreen Instagram/ Kurir arhiva

Uprkos činjenici što mnogi smatraju da je "čuvanje" za brak vrlo staromodna opcija, veliki je broj onih koji su nevinost izgubili tek prve bračne noći. Međutim, dok je mnogima ova tema tabu, određene javne ličnosti nemaju problem sa tim da otvoreno govore o tom činu.

Suzana Mančić

: Suzana Mančić
: Suzana Mančićfoto: Privatna Arhiva

Čuvena loto devojka važila je za jednu od najlepših devojaka oko koje su se muškarci otimali, a otvoreno je govorila o tome kako je izgledao "njen prvi put" i sa koliko godina.

"Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala", rekla je ona.

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić
Zdravko Čolićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Jedan od najvećih jugoslovenskih šarmera imao je poprilično zanimljivo iskustvo kada je prvi put vodio ljubav, a mesto na kojem se sve odigralo je još fascinantnije.

"To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan", uz osmeh je pričao Čola.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanacfoto: Kurir Arhiva

Čuvena pevačica u mladosti je bila jedna od najzgodnijih pevačica na estradi, a mogla je da zavede svakog muškarca. Naime, pevačica je otkrila da je njen prvi se*sualni odnos imala s nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi. Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali.

"Prvi se*sualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala", otkrila je Vesna.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojevićfoto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Mnogi su bili iznenađeni kada je najpoznatija srpska starleta priznala da je prvoi odnos imala sa 18 godina, te da joj je majka bila veoma stroga po tom pitanju.

"Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas devojčice 'to' rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze", objasnila je ona jednom prilikom.

Marija Šerifović

 Marija Šerifović
Marija Šerifovićfoto: Instagram Printscreen / Serifovic

Marija je u svojoj knjizi "Ispovest" otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala u knjizi, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.

Svetlana Ražnatović Ceca

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatovićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

"Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u se*su" , priznala je Ceca.

Ognjen Amidžić

 Danijela i Ognjen Amidžić
Danijela i Ognjen Amidžićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditelj je priznao da je bio smotan tokom svog prvog puta sa devojkom. "Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga", rekao je Ognjen i dodao kroz smeh: "Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u se*s".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs