NAJZGODNIJI DEDA ZAVEO JE 3 DECENIJE MLAĐU: Bio je godinama u zatvoru, a zbog njegovih mišića ženama PADAJU VILICE

Đanluka Vaki u 6. deceniji izgleda kao mladić, a žene još uvek lude za njim uprkos tome što je ostvaren u ljubavi.

Celebrities
Autor:
NAJZGODNIJI DEDA ZAVEO JE 3 DECENIJE MLAĐU: Bio je godinama u zatvoru, a zbog njegovih mišića ženama PADAJU VILICE
Kako Đanluka izgleda u 6. deceniji, Foto: Profimedia

Italijanski bizunismen i milioner Đanluka Vaki (55) u javnosti je poznatiji kao najzgodniji deda, osim isklesanim telom i zavodljivim izgledom pažnju je privukao i vezom sa 27 godina mlađom Šaron sa kojom je dobio dete.

"Iako imam osećaj kao da već jesam u braku sa Šaron, voleo bih da mi ćerka odrasta u tradicionalnoj porodici. I da, oženio bih se pre svih sa Šaron. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, voleo bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sećati venčanja svojih roditelja", izjavio je jednom prilukom Đankluka.

Đanluka Vaki rođen je 1967. godine u Bolonji, a izgled mu je doneo veliku slavu. Mnoge žene maštale su o njemu, budući da je ostvaren na svim poljima - obrazovan, uspešan, elokventan i neodoljivo zgodan.

Bio je šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije išlo kao po loju. Nakon jednog propalog posla i propasti kompanije u čiji bankrot je bio umešan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine.

 Đanluka Vaki
Đanluka Vakifoto: Profimedia

Zbog duga od 10.5 miliona evra banka mu je zaplenila luksuzne i raskošne vile i jahte, kao i akcije u golf klubu.

"Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug", izjavio je Luka, čija porodica poseduje farmaceutsku kompaniju, koja, bez obzira na dobru zaradu, očigledno više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života.

Đanluka Vaki
Đanluka Vakifoto: Profimedia

Ljubav mu promenila život

Đanluka i Šaron upoznali su se na snimanju jednog muzičkog spota gde su se potpuno zaljubili jedno u drugo. Takođe, oboje uvek ističu da im razlika u godinama nimalo ne smeta, te se šale kako Vaki ima energiju 15-godišnjaka.

Par je krajem oktobra 2020. godine dobio ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki. Svojoj mezimici je tada priredio spektakularni doček, što se je podelio i na Instagramu.

Đanluka Vaki
Đanluka Vakifoto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što su im mnogi prognozirali krah ljubavi zbog velike razlike u godinama, njihova veza je još čvršća. Paparaci su pre par dana zabeležili fotografije koje idu u prilog tome.

Đanluka Vaki
Đanluka Vakifoto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Niame, par je snimljen pri dolasku u jedan popularni restoran u Majamiju, dok su bili vidno raspoloženi i nasmejani. Đanluka privuka je pažnju i svojom neobičnom kombinacijom, koju nose samo smeli muškarci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs