KAKO ŽENA OD 73 GODINE USPEVA DA IZGLEDA KAO DA IMA 18? Votke se ne odriče, a uvek je SVEŽA, evo šta sve jede tokom dana

Mnogi se pitaju zbog čega Vera Vang u 73. godini izgleda kao da ima 18, a dizajnerka je otkrila u čemu je tajna.

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO ŽENA OD 73 GODINE USPEVA DA IZGLEDA KAO DA IMA 18? Votke se ne odriče, a uvek je SVEŽA, evo šta sve jede tokom dana
Zbog čega Vera Vang u 73. godini izgleda kao da ima 18, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ceremonija dodele BAFTA nagrada i ove godine je opravdala očekivanja kada je u pitanju modni odabir, a dizajnerka Vera Vang ponovo je privukla veliku pažnju svojim mladolikim izgledom.

Uprkos tome što ima 73 godine, Vera izgleda kao tinejdžerka, a mnogi se pitaju da li je pronašla eliksir mladosti. Modna kombinacija koju je kreatorka ponela na crvenom tepihu pala je u drugi plan, zahvaljujući izvajanoom telu.

Naime, Vera Vang pokazala je trbušnjake, tanak struk i liniju na kojoj bi joj mnogi pozavideli.

Vera Vang
Vera Vangfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, savršeno telo ne dolazi samo od sebe, a dizajnerka je jednom prilikom otkrila bjuti tajne zahvaljujuči kojima uvek izgleda sveže. Ona obožava kupke, a stalno koristi bebi ulje za hranjenje i umirivanje kože. Njena druga najvažnija bjuti navika je SPF krema, a kaže da koristi faktor 30.

 Vera Vang
Vera Vangfoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada je vežbanje u pitanju, Vera kombinuje kardio i vežbe snage. Voli da vežba sa tegovima, ali nikada ne koristi one koji su teži od kilogram, a to daje tonus mišićima zbog čega njene ruke izgledaju zategnuto.

Njena omiljena aktivnost je vožnja bicikla. Međutim, priznala je da baš i ne uživa u vežbanju. Zato radije igra golf i tvrdi da je u tome "užasna, ali entuzijastična".

Vera Vang
Vera Vangfoto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Kako izgleda njena dnevna rutina?

U intervjuu za Harpers Bazaar otkrila je da se budi oko osam ujutro, ali da nije baš jutarnja osoba i da joj je potrebno najmanje osam sati sna.

"Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikende onda spavam po 10 sati", ispričala je.

Nakon toga joj njena kućna pomoćnica donosi doručak u krevet, a dizajnerka je otkrila još neke primere sa svog jelovnika.

Vera Vang
Vera Vangfoto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

"Obično se radi o jogurtu sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom, a ako je nedelja počastim se dimljenim lososom na integralnom hlebu i s gomilom limuna. Nakon toga malo dižem tegove, ne previše, a na to mi ode nekih pet minuta", rekla je.

Ručak sledi u 12:30, a tvrdi da ga nikad ne preskače.

"Nikad ne preskačem obroke, potrebna mi je hrana za mozak", rekla je i otkrila šta voli da jede za ručak: "Volim suši sa smeđim pirinčom i povrćem, brokoli pripremljen na pari s piletinom i pirinčom, salatu od artičoke ili ribu".

1 / 6 Foto: Profimedia

"Pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam prestala da konzumiram sokove. Toga mi se bilo najteže odreći", dodala je.

Što se tiče večere, trudi se da nikada ne jede nakon 19:30 h.

Jednom prilikom je istakla da je votka zaslužna za njenu liniju - "Posao, san, koktel s votkom i izbegavanje sunca".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs