MILIONER USPOSTAVIO TOTALNU KONTROLU NAD 30 GODINA MLAĐOM BIVŠOM: Mora da ispunjava sve njegove zahteve, a 1 je BIZARAN

Italijanski milioner, Flavijo Brijatore ugovorom kontroliše bivšu ženu koja mora da ispoštuje njegove zahteve.

Celebrities
Autor:
MILIONER USPOSTAVIO TOTALNU KONTROLU NAD 30 GODINA MLAĐOM BIVŠOM: Mora da ispunjava sve njegove zahteve, a 1 je BIZARAN
Milioner ugovorom kontroliše bivšu ženu, Foto: Omar abd el Naser / LaPresse / Profimedia

Razvod italijanskog preduzetnika Flavija Brijatorea (73) i 30 godina mlađe Elizabet Greodarči izazvao je veliku pažnju, a par je bio u braku od 2008. do 2017. godine. Tada je veliku prašinu podigla vest da se biznismen pobrinuo da je javnost ne vidi s muškarcima sa kojima se zabavlja nakon njega.

Naime, on je tada svoju bivšu suprugu obavezao ugovorom koji je strogo morala da poštuje - "Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro", prokomentarisala je Elizabet tada.

Flavio Brijatore i Elizabet
Flavio Brijatore i Elizabetfoto: Profimedia

Međutim, uprkos razvodu, par je nastavio da se u javnosti pojavljuje zajedno, a uslikani prošle godine uslikani su na plažama Sardniji gde su zajedno letovali sa njegovom tada 25 - godišnjom devojkom, Maria Ludoviko Kampano.

Flavio Brijatore
Flavio Brijatorefoto: Profimedia

Mnogima je ovaj potez bio neverovatan, a javnost je još više komentarisala njegove veze sa mlađim devojkama. Naime, pre veze sa Mariom bio je u vezi sa studentkinjom prava Benedeti Bosi, a na listi njegovih bivših su i Naomi Kembl kao i Hajdi Klum, s kojom ima i 17-godišnju ćerku Leni.

Flavio Brijatore
Flavio Brijatorefoto: Profimedia

Inače, Flavijevo bogatstvo se procenjuje na 400 miliona dolara, a mnogi komentarišu da se mlade devojke za bisnismena lepe isključivo zbog novca.

Njih dvoje su jedan od retkih parova koji je nakon razvoda ostao u dobrim odnsima, te ih u javnosti često možemo videti zajedno.

Međutim, paparaci su nedavno zabeležili fotografije atraktivne manekenke koja je bila vidno raspol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs