Da li je moguće?

ON JE KONTROLIŠE I 3 GODINE NAKON RAZVODA: Ne sme da se fotografiše sa muškarcima, mora i dalje sa njim da ide na odmor!

Elizabeti nije lako, ali obećanje je obećanje i ona ga revnosno ispunjava

Vip priča
08:57h Autor:
ON JE KONTROLIŠE I 3 GODINE NAKON RAZVODA: Ne sme da se fotografiše sa muškarcima, mora i dalje sa njim da ide na odmor!
Foto: Profimedia

Italijanski preduzetnik Flavio Brijatore (71) i 30 godina mlađi model Elizabet Gregorači bili su u braku od 2008. do 2017., a on se pobrinuo da je javnost ne vidi s muškarcima sa kojima se zabavlja nakon njega.

Flavio, čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara, fotografisan je s bivšom suprugom na plaži na ostrvu Sardiniji. Dok je Elizabeta uživala u sportovima na vodi, on je sve posmatrao sa broda.

Flavio Brijatore, Elizabeta Batori
foto: Profimedia

Manekenka je plenila pažnju u minijaturnom, crnom bikiniju u kojem je pokazala savršenu liniju, a nije skidala osmeh s lica. Bivši šef Formule 1 je kao i uvek nosio majicu i šorts na plaži kao i sunčane naočare.

Inače, nekadašnji supružnici imaju 11-godišnjeg sina Nejtana Falkoa kojeg uvek vode na zajedničke odmore. Flavio i Elizabeta su izgledali dobro raspoloženi kao što je slučaj uvek kad su zajedno u javnosti.

S njima nije bila Flavijeva nova devojka, 25-godišnja manekenka Maria Ludovico Campano, s kojom je u vezi od prošlog leta. Flavio je pre nje u vezi bio sa studentkinjom prava Benedeti Bosi, a na listi njegovih bivših su i Naomi Kembl kao i Hajdi Klum, s kojom ima i 17-godišnju ćerku Leni.

Flavio Brijatore, Elizabeta Batori
foto: Profimedia

Dok se Brijatore hvali svojim ljubavnim životom i samo menja mlade lepotice i modele, njegovoj bivšoj supruzi ugovor brani da pokaže novog dečka.

Krajem prošle godine Elizabet je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s milionerom, po kojem tri godine nakon razvoda ne sme biti u javnosti s novim dečkom. Od Flavija se službeno razvela 2018., a da je prekršila ugovor morala bi platiti vrlo visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga je ne viđa s drugim muškarcima još otkako se razvela od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar", rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vreme, ali je pazila da je niko ne fotografiše.

"Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro", izjavila je Elizabeta.

Zanimljivo je da je Flavio pre nego se obogatio, bio šef restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Svojevremeno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dve zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute amnestijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs