Iskreno

MARINA TUCAKOVIĆ: Znala sam da sam bolesna i opet svesno nisam otišla kod lekara!

Marina Tucaković se polako vraća na posao, nakon velike borbe sa rakom

Celebrities
08:00h Autor:
Foto: ATA Images

Tekstopisac Marina Tucaković je nakon saznanja da ima rak rešila da se povuče iz javnosti na neko vreme. Sada se polako vraća poslu, a svojevremeno je otkrila da je "znala da će joj se ovo desiti".

"Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala", rekla je Marina i otkrila koji je simptom imala, ali i zašto nije otišla kod lekara.

"Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu", ispričala je nedavno Marina, prenosi "Alo".

Mnogi kažu da je za teške bolesti poput raka, veliki okidač stres, a stresa je Marina Tucaković u životu imala na pretek.

Decembra 2008. godine, Marina dobija najteži životni udarac, kada je beživotno telo njenog najmlađeg sina Miloša pronađeno u porodičnoj kući.

Marina je u više navrata pričala kako se od toga nikad nije oporavila, te kako je to ostavilo dubok trag na nju i njenu porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...