PESME KOJE SU JOJ U SRCU

DOK VODI NAJTEŽU ŽIVOTNU BITKU, OVE PESME JOJ PRUŽAJU NAJVEĆU UTEHU: Ova dva njena hita Marinu vraćaju u život!(FOTO)

Marina Tucaković retko izdvaja omiljene pesme, među morem hitova koje je napisala. Ali, ovoga puta je otkrila koje dve pesme sluša kada joj je najteže.

Celebrities
21:48h Autor:
Foto: Luka Šarac

Tekstopisac Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa kancerom, o čemu je u nekoliko navrata otvoreno govorila za medije. Kako kaže, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

 

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – rekla je Marina, pa otkrila koju pesmu najranije sluša u poslednje vreme:

 

- Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma „Kukavica“, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit – kaže ona kroz osmeh i najavljuje neke nove projekte.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...