OSTALI SU U DOBRIM ODNOSIMA

UVEK SU JE PRIVLAČILI MLAĐI MUŠKARCI: Ovako izgleda prvi muž Verice Rakočević i otac Elene Karić! (FOTO)

Pre nego što je izgovorila sudbonosno "DA" Veljku, dizajnerka se udavala 2 puta i oba supruga su bila mlađa od nje

Vip priča
Autor:
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Dizajnerka Verica Rakočević je veliku pažnju javnosti privukla udajom za Veljka Kuzmančevića koji je 35 godina mlađi od nje, ali ona ne krije da su je uvek privlačili mlađi muškarci.

"Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe", rekla je ona.

Pre nego što je upoznala kompozitora, Verica je bila u braku s Boranom Karamanom, s kojim je dobila ćerku Elenu, a potom sa Zoranom Rakočevićem, s kojim ima ćerku Milenu i sina Miodraga.

Boran je, inače, bivši stjuard JAT-a, koji danas živi i radi u Londonu, gde je direktor jedne kompanije, a mediji su pre izvesnog vremena pisali da se Verica odlično slaže s njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...