NEPREBOL

SILVESTER STALONE O SMRTI SINA: Ni jedna bol se ne može uporediti sa onom kad izgubiš dete!

Heroj kultnih filmova tiho je preživeo smrt svog sina, ali kada je progovorio, njegove reči su rasplakale milione

Vip priča
Autor:
SILVESTER STALONE O SMRTI SINA: Ni jedna bol se ne može uporediti sa onom kad izgubiš dete!
Silvester Stalone sa sinom, Foto: Profimedia

Za većinu nas odlazak u bioskop je način bekstva od stvarnosti, izgubljeni u maštanju, gde na kraju likovi uvek imaju srećan kraj.

Da li ste ikada razmišljali o glumcima uz pomoć kojih zaboravljate stvarnost? Ko njih leči kada pate?

Silvester Stalone, nakon gubitka najstarijeg sina Sejdža, pao je u tišinu.

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Najtužniji period u životu Silvestera Stalonea: Prodao svog psa za 25 dolara da bi preživeo - priča koja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

foto: Profimedia

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija. Tražio je samoću i privatnost.

Silvester Stalone je tada rekao: "Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina."

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Nakon par godina, zakopali su ratne sekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

Bivša supruga Silvestera Stalonea trudna u 54. godini: Peto dete sa petim suprugom! (FOTO)

foto: Profimedia

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

Smrt njegovog sina teško je pogodila Stalonea. On se povukao kako bi se u tišini borio sa svojom boli.

U avgustu 2012. godine, glumac je izjavio:

"Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život - vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug."

Životna priča Srđana Todorovića: Velika ljubav na prvi pogled i tragedija koja mu je srušila život

foto: Profimedia

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio: "Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs