Beba na putu

Bivša supruga Silvestera Stalonea trudna u 54. godini: Peto dete sa petim suprugom! (FOTO)

Za magazin “Bunt” prošle godine izjavila je da se ona i njen suprug Matia Desi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna

Vip priča
Autor:
Bivša supruga Silvestera Stalonea trudna u 54. godini: Peto dete sa petim suprugom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danska glumica, manekenka, voditeljka i pevačica Brižit Nilsen trudna je s petim detetom. Srećnu vest da čeka prinovu 54-godišnja Brižit objavila je na svom Instagram profilu.

Brižit Nilsen je dugo pričala da želi još jedno dete, a sada se njena želja i ostvarila. U opisu objavljene fotografije pohvalila se da će u njihov dom uskoro stići novi član.

Porodica raste – kratka je poruka glumice koja svakako govori mnogo i na koju joj pristižu brojne čestitke.

Za magazin “Bunt” prošle godine izjavila je da se ona i njen suprug Matia Desi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna. Brižit i njen peti suprug upoznali su se 2003. godine, venčali su se 2006. godine. Brojni obožavatelji čestitali su joj na trudnoći.

Brižit je bila u braku s danskim muzičarem Kasperom Vindingom od 1983. do 1984. godine s kojim je dobila prvog sina Džulijana vindinga. Drugi brak zaključila je s američkim glumcem Silvesterom Staloneom i trajao je od 1985. do 1987. godine, ali nisu imali decu.

Skandal svetskih razmera: Stalone (71) prisilio devojku (16) na seks u troje?!

foto: Profimedia

Sina Kiliana Markusa Nilsona dobila je 1989. godine u trećem braku sa zvezdom američkog fudbala, Markom Gastineuom. Od 1990. do 1992. godine bila je u braku s američkim fotografom Sebastianom Koplandom, a iz braka s bivšim vozačem relija Raulom Mejer-Ortolanijem, koji je trajao od 1993. do 2005, ima dva sina Raula Ajrtona i Daglasa Arona.

Nije poznato da li će konačno dobiti ćerku, jer još nije otkrila pol deteta.

Brižit se zbog karijere u mladosti preselila u Italiju gde je postala jedna od najtraženijih manekenki. Sarađivala je s Đorđom Armanijem i Đanijem Versaćeom, a nosila je revije u Rimu, Milanu, Njujorku, Parizu i Berlinu. Glumila je u filmovima poput “Crvena Sonja” tokom čijeg snimanja je započela vatrenu vezu s kolegom Arnoldom Švarcenegerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs