Ona i beba su dobro

Nataša Bekvalac imala udes: U kolima bila i beba Katja! (FOTO)

Vozač koji je napravio udes pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali su ga prisebni vozači koji su se u trenutku nesreće našli u blizini, sprečili u nameri i zadržali do dolaska policije

Vesti
16:39h Autor:
Nataša Bekvalac imala udes: U kolima bila i beba Katja! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Pevačica Nataša Bekvalac doživela je saobračajni udes nedaleko od Novog Sada. Nataša je vozila automobil, a pored nje u vozilu su bila je njena ćerka i dadilja.

Prema informacija bliskim porodici Bekvalac, na njihovo vozilo naleteo je bugarski državljanin koji je upravljao automobilom britanskih registarskih oznaka, a nakon udesa je pokušao da pobegne.

Od siline udarca, Natašina mlađa ćerka je ispala iz auto-sedišta dok je dadilja prema saznanjima bila vezana i nije povređena. Srećom, Nataša i njena beba su prošle bez većih povreda, a nakon uviđaja, pevačica se vratila u Novi Sad.

-Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres - saopšteno je iz PR službe Nataše Bekvalac.

Vozač koji je napravio udes pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali su ga prisebni vozači koji su se u trenutku nesreće našli u blizini, sprečili u nameri i zadržali do dolaska policije. S obzirom da se radi o stranom državljaninu, vozač će biti procesuiran po hitnom postupku.

Darko Lazić teško povređen u saobraćajnoj nesreći: Na aparatima za disanje, u veštačkoj komi

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs