Stravičan udes

Darko Lazić teško povređen u saobraćajnoj nesreći: Na aparatima za disanje, u veštačkoj komi

Zakazan je hitan konzilijum

Vesti
Autor:
Darko Lazić teško povređen u saobraćajnoj nesreći: Na aparatima za disanje, u veštačkoj komi
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Direktor bolnice KBC Zemun Dragoš Stojanović za Kurir je rekao da je pevač Darko Lazić, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, životno ugrožen.

"Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem", rekao je dr Stojanović za Kurir.

Kako saznajemo, pevač je prvo odveden na operaciju, ali lekari nisu smeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Lekari su pevaču namestili polomljenu butnu kost, na aparatima je za disanje i u veštačkoj komi je. Lekari KBC Zemun zakalazli su hitan konzilijum.

Darko se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde su zabranjene posete, iako porodica želi da vidi.

Kako saznajemo, Darko ima hematom na glavi i intubiran je. Pevaču su, prema poslednjim informacijama, polomljena rebra, noga, pukla mu je butna kost...

Darko Lazić je imao je sobraćajnu nesreću jutros u Brestaču kod Pećinaca. Njegov automobil je sleteo sa puta i prevrnuo se na krov iz za sada neutvrđenih razloga.

Kako saznajemo, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će piti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemunu, kao i njegova verenica Marina Gagić. Majka Branka je za Kurir rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro. Pevačev brat je sve vreme uznemiren, plače i traži da vidi brata, što im medicinsko osoblje ne dozvoljava.

U bolnicu je stigao i Miljan Vračević, Darkov drug i telohranitelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs