Spremna za sledeći korak

Bliski prijatelji su zabrinuti: Pamela Anderson (51) se priprema za bebu! (FOTO)

Lepa glumica i mlađani sportista smatraju da bi eventualna beba dodatno učvrstila njihovu vezu

Vip roditelji
Autor:
Bliski prijatelji su zabrinuti: Pamela Anderson (51) se priprema za bebu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pamela Anderson i francuska fudbalska zvezda Adil Rami (32) su u ljubavnoj vezi već godinu dana. Par se upoznao u maju 2017. na trci Formule 1 u Monaku. Od februara ove godine Pamela živi pod krovom svog mladog ljubavnka u gradu Marselj, gde je čak dovela i svog psa. I pored značajne razlike u godinama, njihova veza izgleda funkcioniše, a Pamela izgleda želi da njihov odnos kruniše bebom.

Poznata glumica iskreno o veštačkoj oplodnji: Evo zašto se odlučila da postane majka u 55. godini! (FOTO)

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

Inspirisana onim što su učinile Dženet Džekson (52) i Brižit Nilsen (55), koje su zatrudnele i dobile bebe nakon 50. rođendana, Pamela neprekidno razmišlja o bebi, te se i sama našla u nekoj vrsti "bejbi – groznice".

-Ona je svoja jajšca izdvojila još prošle godine i spremna je za proceduru veštačke oplodnje. Jednostavno želi da ispuni svoj san – kaže izvor blizak atraktivnoj glumici.

Hoće li Pamela ostati trudna i na svet doneti njeno treće dete, ostaje da se vidi. Prepreka su joj godine, ali i neka zdravstvena stanja iz ranijeg doba, kao što je hepatitis C. Hormonske terapije koje su neophodne tokom in vitro oplodnje mogu biti opasne.

Najveće seks muke Pamele Anderson: Svi moji ljubavnici bili su previše ljubomorni! (FOTO)

-Njeni prijatelji su zabrinuti da bi sve to za nju jednostavno moglo da bude previše. Plaše se da bi njen san jednostavno mogao da postane noćna mora – kaže izvor.

Pamela iz braka sa problematičnim muzičarem ima dvojicu sinova Brendona (22) i Dilana (20), koji majku često posećuju u njenom domu na jugu Francuske. Adil Rama iz prethodne veze takođe ima dvojicu sinova. I lepa glumica i mlađani sportista smatraju da bi eventualna beba dodatno učvrstila njihovu vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs