Šuška se

Zavela ruskog milijardera, iako je u vezi sa mladim fudbalerom: Pameli Anderson godine ne mogu ništa! (FOTO)

Kanadska glumica i foto model ne prestaje da intrigira

Šuška se
11:55h Autor:
Zavela ruskog milijardera, iako je u vezi sa mladim fudbalerom: Pameli Anderson godine ne mogu ništa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je Pamela Anderson u vezi s fudbalerom Adilom Ramijem, za naklonost seks-simbola devedesetih, prema pisanju svetskih medija, već neko vreme bori se i ruski milijarder Jevgenij Lebedev.

Izvori navode da se Lebedev godinama udvara pedesetjednogodišnjoj Pameli. "Oni dele ljubav prema umetnosti i imaju dosta intelektualnih interesa. Rus je mnogo bolji izbor od Adila. Fudbaler je mlad, nezreo i veoma ljubomoran. On i dalje uživa u noćnim izlascima, a njena interesovanja su potpuno drugačija", rekao je neimenovani izvor za magazin People.

Miloš Teodosić ne žali novac: Evo koliko je platio verenički prsten Jelisavete Orašanin!

Lebedev je s druge strane takođe mlađi od plavokose starlete i glumice. On ima 38 godina, preduzetnik je i vlasnik "London ivning standarda" i "Independenta", obasipa je romantičnim porukama, umetničkim delima, cvećem... "Pamelu redovno poziva u Italiju i Englesku", dodao je izvor, koji navodi i da je Adil čvrsto drži po svome.

Pamela Anderson puni 51 godinu: Posle brojnih ispada i operacija, ponovo izgleda kao devojčica! (FOTO)

"Adil je preterano ljubomoran, drži Pamelu pod kontrolom i čini sve što je u njegovoj moći da bi je izolovao od poznanika i bliskih prijatelja", prenose mediji. Ruski milijarder o medijskim napisima o Pameli Anderson još se nije oglasio.

Verica Rakočević u bikiniju: Savršena figura u osmoj deceniji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs