007

On je novi Džejms Bond! Da li vam se dopada?! (FOTO, ANKETA)

Idris Elba je poznati engleski glumac, producent, muzičar i di džej

Star look
13:41h Autor:
On je novi Džejms Bond! Da li vam se dopada?! (FOTO, ANKETA)
Foto: AP/Evan Agostini, EPA / Neil Hall

Postoji mnogo glumaca koji bi mogli, a i koji bi voleli, da igraju 007, kada se Danijel Krejg povuče iz uloge koju, kako kaže, prezire – Tom Hardi, Majkl Fasbender, Tom Hidlsten, Dejvid Ojelovo. Čak i Henri Kavil misli da ima ono što je potrebno. Ali postoji samo jedan glumac koji bi trebalo da bude sledeći Džejms Bond, a to je Idris Elba.

Bilo je nekih natezanja, povuci, potegni, na temu Elbe kao Bonda. Počelo je u 2014. godini, kada su neka elektronska pisma objavljena, tokom masivnog hakerskog napada na kompaniju "Soni", otkrila da je ko-predsedavajući tadašnjeg studija, Ejmi Paskal, rekao kolegi: “Idris bi trebalo da bude sledeći Bond”. A poslednjih nekoliko godina, Elba strogo tvrdi da neće igrati Džejms Bonda. Zapravo, on misli da bi sledeći Bond trebalo da bude žena (možda bismo mogli da predložimo Tendi Njuton ili Naomi Haris?). Sada, prema najnovijim izjavama, sve ukazuje na to da producenti Džejmsa Bonda počinju da naginju prema ideji Elbe, koji bi preuzeo ulogu.

Danijel Krejg šokirao izjavom: Radije ću iseći vene nego da ponovo glumim Džejms Bonda!

A post shared by Jan Boyd (@jmichele_hb) on

Kako Independent izveštava: Reditelj Antoan Fukua otkrio je detalje razgovora sa producentkinjom Bonda, Barbarom Brokli, u kojem je ona rekla "vreme je" da nebeli glumac preuzme legendarnu ulogu. Fukua je sa Barbarom razgovarao o tome ko bi mogao da bude sledeći Bond, koja je, kako je rekao, sigurna da će se taj progresivni potez i "dogoditi na kraju", navodeći Idrisa Elbu kao prvog u nizu za ulogu Bonda. To nije mnogo, ali je dobar znak da producenti Bonda barem naginju u pravom smeru. Međutim, ono što je interesantno jeste da kada je reč o Bondu, Elba stalno ponavlja da ga niko ne uzima u obzir za ulogu. Međutim, najnovije izjave ljudi zaduženih za produkciju Bonda, koje su otišle u javnost, svakako menjaju stvari.

A za koga vi navijate?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs