PORED NJE, 31 GODINU STARIJI MUŽ IZGLEDA KAO IZMUČEN I ORONUO STARAC: Nju su jedva prepoznali i svi se pitaju samo JEDNO

Žena Vensana Kasela pojavila se u neviđenom izdanju na Nedelji mode u Parizu, dok su se svi pitali zašto pored nje nije slavni glumac.

Celebrities
Autor:
PORED NJE, 31 GODINU STARIJI MUŽ IZGLEDA KAO IZMUČEN I ORONUO STARAC: Nju su jedva prepoznali i svi se pitaju samo JEDNO
Žena Vensana Kasela u neviđenom izdanju na Nedelji mode, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu sjatile su se najistaknutije zvezde, dok se svako od njih trudio da izgleda najbolje što može i da zablista u punom sjaju. Francuski glumac Vensan Kasel i njegova 31 godinu mlađa izabranica privlače poglede gde god se pojave, a ovog puta Tina Kunaki bila je glavna zvezda Gučijeve zabave.

Uobičajeno je da Kunakijevu uglavnom viđamo razgolićenu, dok je u prvom planu njeo zanosno telo i preplanuli ten.

Tina Kunaki i Vensan Kasel
Tina Kunaki i Vensan Kaselfoto: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, ovog puta pokazala se u drugom svetlu, te je Gučijev prijem upriličila kožnim mantilom, upadljivog printa. Ispod dugog mantila, dominirale su crne čizme, a biserna ogrlica zaokružila je celu kombinaciju.

Tina Kunaki
Tina Kunakifoto: Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na reviji Aleksandra Votijera pojavila se u drugoj kombinaciji i iznenadila sve one koji nisu navikli da je viđaju u kežual izdanju i zakopčanu do grla. Tina je zablistala u vanvremenskom bež mantilu i pokazala da ni tako odevena ne izgleda manje atraktivno.

Tina Kunaki
Tina Kunakifoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, ovo je jedna od retkih situacija u kojima Tinu možemo videti samu, budući da se Kasel ne odvaja od nje. Uprkos komentarima da je razlika u godinama više nego očigledna, te da glumac pored svoje supruge izgleda kao starac, njihova ljubav još uvek traje.

1 / 6 Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Par je na ludi kamen stao još 2018. godine, a kruna njihove velike ljubavi jeste ćerka Amazonija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs