Neobična veza

NAKON 40 GODINA BRAKA DENI DEVITO JE ODLUČIO DA VIŠE NE ŽIVI SA ŽENOM: Ali RAZVOD NE DOLAZI U OBZIR zbog jedne stvari

Deni Devito i njegova supruga odbijaju da se razvedu iako žive razdvojeno, dokazujući da je porodica izvan svake konvencije

Celebrities
Autor:
NAKON 40 GODINA BRAKA DENI DEVITO JE ODLUČIO DA VIŠE NE ŽIVI SA ŽENOM: Ali RAZVOD NE DOLAZI U OBZIR zbog jedne stvari
Deni Devito i Rea Pelman, Foto: Shutterstock

Slavni glumac Deni Devito i njegova supruga Rea Perlman, takođe zvezda velikih ekrana, razdvojili su se nakon što su zajedno proveli više od tri decenije. Međutim, nije im palo na pamet da se i zvanično razvedu. Iako to mnogima može da izgleda neobično, njih dvoje tvrde da se sada osećaju ’super udobno’.

S novim odnosima koje su izgradili, ovaj par je dokazao da porodične veze prevazilaze sve konvencije.

Među glumačkim parom se rodila ljubav na prvi pogled. Devito i Rea su se upoznali pre nekoliko decenija, 1971. godine, nakon što je on glumio u jednoj predstavi na Brodveju. Rea je došla da je pogleda i - ostala je sa Denijem.

Kad su se spustile zavese, otišli su da nešto pojedu na brzinu. Na tome se nije završilo.

"Odmah smo kliknuli, znali smo da smo stvoreni jedno za drugo", prisetila se Rea.

Deni Devito
foto: Profimedia

Devito je njihov prvi sastanak ovako opisivao:

Proveli smo celu noć pričajući. Pitao sam je za njen broj telefona, a ispostavilo se da živi u Bruklinu. Kao i ja. I to je bio znak da treba da ostanemo zajedno.

Izgradili su porodicu punu ljubavi.

Živeli su srećno, kao u bajci. Provodili su sve vreme zajedno, kod kuće ili na snimanju filmova. Deni i Rea su radili na filmovima kao što su „Taksi“ i „Matilda“. Obožavali su jedno drugo. Međutim, njihovo najveće dostignuće bilo je njihovo troje dece — dve ćerke, Lusi i Grejs, i sin Džejk.

Slavni par se trudio da svoju decu sačuva od neželjene pažnje.

Bili su zaista dobri roditelji, naš dom je odisao čvrstinom i sigurnošću. Uvek sam osećao njihovu ljubav kad smo kod kuće, u porodičnom krugu ili sa našim prijateljima“, priseća se danas Džejk.

Deni Devito
foto: Shutterstock

Ipak, nešto je zaškripalo među roditeljima, došao je dan kad su odlučili da se razdvoje.

Deni i Rea su se prvi put razišli 2012, ali su se pomirili naredne, 2013. godine. Živeli su zajedno još četiri godine, a ponovo su se razdvojili 2017. Njihova veza je trajala i kidala se još nekoliko puta, ali uprkos tome nikada nisu razmišljali o zvaničnom razvodu.

„Neću se razvesti. Zašto bih to morala da uradim?“, govorila je Rea.

Par danas živi odvojeno. Ipak, često se viđaju i provode vreme zajedno sa decom.

Deni i ja smo se oduvek voleli, imamo troje divne dece. Zaista se slažemo u skoro svemu važnom, i evo – tako provodimo već 40 godina“, kaže Denijeva supruga.

Deni Devito
foto: Shutterstock

Očigledno su našli mir u novom formatu svoje veze, iako do njega nisu stigli glatko.

„Mnogo je bolje sada jer je nestalo sve što je izazivalo napetost među nama. Nisam mu stalno pred očima, nisam mu u fokusu. Nije ni on meni i to je dobro“, objašnjava Rea dobrobiti odvojenog, a zajedničkog života.

„To je bila teška promena za našu decu, ali svi imaju dobre odnose i sa ocem i samnom, jedni sa drugima. A to je sve do čega nam je stalo“, zaključuje Rea.

Šta mislite o neobičnoj vezi između Denija i Ree?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs