NEVEROVATNO!

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ SAMO JEDNOM JE GOVORILA O NJOJ I STAVOM ŠOKIRALA: Bila je spremna na sve da urazumi sina VELJKA

Majka Veljka Kuzmančevića otkrila je jednom prilikom šta stvarno misli o snaji Verici Rakočević, a njen odgovor će iznenaditi mnoge!

Celebrities
08:24h Autor:
SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ SAMO JEDNOM JE GOVORILA O NJOJ I STAVOM ŠOKIRALA: Bila je spremna na sve da urazumi sina VELJKA
Majka Veljka Kuzmančevića otkrila šta stvarno misli o snaji Verici Rakočević, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Modna kreatorka Verica Rakočević ruši sve granice kada je ljubav u pitanju i uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, iako su im mnogi prognozirali da će njihova romansa biti kratkog daha. Međutim, oni su srećniji nego ikad i velika su podrška jedno drugom u svemu.Verica se i nekoliko puta do sada osvrtala na njen odnos sa Veljkovim roditeljima od kojih je i starija.- Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu „ne“ ili „nećeš“. Znali su da ne mogu da mu zabrane – pričala je Verica.

Iako je svekar bio mlađi od modne kreatorke, smatrao ju je svojim "detetom".

– Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece – objasnila je Verica Rakočević u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

1 / 7 Foto: Kurir/Damir Dervišagić

-Prva sam saznala i nisam znala kako da kažem mužu, on nije zdrav čovek da mu saopštim tek tako. Došao je da mi kaže za tu vezu pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu o njoj. Bila sam zatečena. Ako je to ono što traži, da ga neko razume, da su se našli, da neko voli, onda je to u redu, rekla sam mu. A ako je nešto drugo, onda neka dobro razmisli - rekla je Dušanka.

Ističe da je bila spremna na sve nepijatne situacije, jer joj je sreća sina bila na prvom mestu.

- Ja sam bila spremna da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju kada idem ulicom. Ali, pitala sam ga - jesi li ti spreman na to da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? Rekao je da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula - ispričala je Dušanka Kuzmančević.

I posebno je podvukla da je njen muž Vericu mnogo voleo.

- Lazar je jako voleo Vericu. Uvek joj se obraćao s pitanjima "gde si, snajo moja, šta radiš", često je znao da je zove. Znao je on njih da zove kada se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs