mlađi su od nje

OTAC MU JE REKAO DA NE TREBA NA SILU DA SE ŽENI DA BI IMAO DECU: Verica Rakočević o Veljkovim roditeljima!

Verica Rakočević je udajom ušla u porodicu Veljka Kuzmančevića, a evo kako su je njegovi roditelji prihvatili..

Ljubav i zavođenje
Autor:
OTAC MU JE REKAO DA NE TREBA NA SILU DA SE ŽENI DA BI IMAO DECU: Verica Rakočević o Veljkovim roditeljima!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Modna kreatorka Verica Rakočević kaže da je imala veliku sreću, jer su je svekar i svekrva lepo prihvatili.

Roditelji Veljka Kuzmančevića, njenog supruga, mlađi su od nje - majka Dušanka dve godine, a otac Lazar - nažalost, sad pokojni, četiri godine.

"Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja", ispričala je kreatorka u emisiji "Dok anđeli spavaju". Prema njenim rečima, nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmanćević
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu, sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece", ispričala je Verica.

Kaže da između nje i supruga često buknu svađe, ali da nisu imali sukob koji je nerešiv.

"Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao", tvrdi kreatorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs