PROCES STARENJA

GAZI 8. DECENIJU, A OPTEREĆENA JE OVIM STVARIMA Ne radujem se borama, ništa nije na mestu na kojem je bilo pre 30 godina

Verica Rakočević uveliko gazi 8. deceniju života, a izgleda veoma mladiliko i zadovoljno. Nedavno je govorila o starenju i o borama, te otkrila zanimljive stvari o sebi.

Lepi & Zdravi
17:58h Autor:
GAZI 8. DECENIJU, A OPTEREĆENA JE OVIM STVARIMA Ne radujem se borama, ništa nije na mestu na kojem je bilo pre 30 godina
Verica Rakočević, Foto: ATA Images / Mateja Stanisavljević

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je na javnoj sceni, a kad god da je vidimo ona izgleda sjajno, negovano i nikada joj niko ne bi dao 74. godine koje je napunila još u aprilu.

Ima svakodnevnu rutinu kojom se neguje, a nedavno je gostujući u podkastu "Snaga uma" otkrila neverovatne stvari govoreći o snazi starosti.

"Nikad ja nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda. Ja sam uvek bila opterećena snagom zbog godina, jer kad dođete u trenutak i kažete "Imam 74 godine.", onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete "Okej, ali mene ne boli ni kuk, ni koleno. Trčim, ustajem u 6, radim do uveče." U poslednje vreme mirišem ruzmarin, jer pojačava memoriju.", objasnila je Verica, pa dodala:

"Pa ja sam srećna i zadovoljna. Uradim 100 sklekova dnevno. Ništa nije na onom mestu na kojem je bilo pre 20 ili 30 godina, ali godine su to. Da se ne lažemo, apsolutno se ne radujem ja tim borama i ne mislim "jao što je svaka bora lepa, jer ona me podseća na nešto".", rekla je kreatorka.

Istakla je da se ne raduje svojim borama, te da se divi ženama koje to čine.

"Divim se ženama koje se raduju svakoj svojoj bori, ja se ne radujem svakoj svojoj bori, jer mi je ona što reče Simon: "Korak ka kraju", još jedna pa napred, još jedna bora, pa još jedna godina...", ispričala je ona.

"Bilo bi divno kada bi mogli ovako sa snagom nekog 40 - godišnjaka da živimo koliko hoćemo", zaključila je Verica.

1 / 9 Foto: Instagram / Verica.Rakocevic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs