tajna mladolikog izgleda

TRETMAN KOJEM VERICA RAKOČEVIĆ DUGUJE MLADOLIKO LICE U 8. DECENIJI: Briše bore i godine u trenu čineći kožu elastičnom

Omiljeni tretman lica Verice Rakočević čini kožu zategnutom, elastičnom i mladolikom. Takođe, briše fleke i smanjuje depigmentaciju.

Nega
11:14h Autor:
TRETMAN KOJEM VERICA RAKOČEVIĆ DUGUJE MLADOLIKO LICE U 8. DECENIJI: Briše bore i godine u trenu čineći kožu elastičnom
Omiljeni tretman lica Verice Rakočević, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je na javnoj sceni, a kad god da je vidimo ona izgleda sjajno i negovano, te joj niko ne bi dao 74. godine koje je napunila još u aprilu.

Uprkos tome što gazi 8. deceniju, Verica se ne opterećuje izgledom, ali i te kako vodi računa o istom, negujući se na poseban način. Nedavno je oduševila javnost otkrivši trik zbog kojeg joj mozak bolje funkcioniše, a ovog puta podelila je zanimljivu fotografiju sa posebnog tretmana.

"Na biološkom tretmanu sa hiperbaričnim anonizanom. Moj omiljeni", napisala je Verica na fotografiji sa tretmana, koju je podelila na Instagramu.

Verica Rakočević
Verica Rakočevićfoto: Printscreen Instagram/verica.rakocevic

Šta su biološki tretmani i čemu služe

Naime, biološki tretmani baziraju se na primeni preparata sa visokom koncventracijom voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica uključuje piling lica kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože, zatim nanošenje preparata. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Važno je istaći da postoji više bioloških preparata kojima se tretman radi.

Verica Rakočević odlično zna koji tretman da izabere. budući da biološki tretmani regenerišu, hidrijaju, oporavljaju i usporavaju proces starenja kože. Tretman takođe umanjuje vidljivost bora, zateže kožu i otklanja fleke.

1 / 10 Foto: Kurir / Nenad Kostić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs