NE ZNA SE KO JE MAJKA, A KO ĆERKA: Svi komentarišu da su glumica i njena mezimica kao sestre bliznakinje

Ćerka Gvinet Paltrou odrasla je u pravu lepoticu, a izgleda baš kao i majka s početka karijere.

Celebrities
14:46h Autor:
NE ZNA SE KO JE MAJKA, A KO ĆERKA: Svi komentarišu da su glumica i njena mezimica kao sestre bliznakinje
Kako danas izgleda ćerka Gvinet Paltrou, Foto: Charlie Pitt@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna glumica Gvinet Paltrou oduvek je pažnju privlačila kontroverznim postupcima, a bezbroj puta je pokazala da je puna samopouzdanja, te da joj nije stalo do mišljenja drugih ljudi, a u skladu sa tim je vaspitavala i ćerku.

Epl Martin, ukrala je svu pažnju na Nedelji mode u Parizu i uspela da zaseni čak i majku. Mlada Epl zablistala je u punom sjaju, a nemoguće je bilo ne primetiti njeno zanosno telo.

Epl Martin
Epl Martinfoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da je 18 - godišnja Epl kopija svoje majke, a budući da Gvinet i u 6. deceniji izgleda mladoliko, neko bi pomislio da su sestre. Nema sumnje da je Epl svu lepotu ukrala od majke, a bila joj je uzor i kada su estetske korekcije u pitanju.

Poznato je da je Gvinet pobornica prirodnog izgleda, koja često daje savete ženama, a njena ćerka je takođe jedna od retkih koja nije pala pod uticaj estetske hirurgije.

Epl Martin
Epl Martinfoto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Epl Martin na reviju je došla u kariranom kompletu od tvida, kojeg potpisuje modna kuća Šanel. Izborom obuće takođe je pokazala da prati trendove, a crne mokasine savršeno su se uklopile uz ovu kombinaciju. Autfit je zaokružila popularnom torbom, koju takođe potpisuje Šanel.

Gvinet Paltrou sa ćerkom
Gvinet Paltrou sa ćerkomfoto: Profimedia

Inače, Gvinet je ćerku dobila sa Krisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay, a važili su za jedan od najlepših parova u to vreme. Brak je potrajao 10 godina, ali se iz njega izrodilo njihovo najveće blago - Epl i Mozes.

1 / 5 Foto: S.King C.Pitt@246PapsTEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Kada sam bila trudna, njen tata mi je rekao: 'Ako je devojčica, mislim da bi trebalo da se zove Epl'. Zvučalo je tako slatku i dočaralo mi je jednu divnu sliku. Jabuke su slatke i zdrave i to viće ima biblijsku konotaciju", rekla je Gvinet jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs