"BILO JE SUPER UZIMATI KOKAIN, A DA TE NE UHAPSE" Šok priznanje poznate glumice - Zabavno je bilo biti slavan i nevaljao

Slavna glumica, Gvinet Paltrou, prisetila se devedesetih i zanimljivih anegdota o porocima i konzumiranju kokaina.

Celebrities
21:53h
"BILO JE SUPER UZIMATI KOKAIN, A DA TE NE UHAPSE" Šok priznanje poznate glumice - Zabavno je bilo biti slavan i nevaljao
Slavna glumica priznala da je uzimala kokain, Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna glumica Gvinet Paltrou prepričala je tokom gostovanja u emisiji "The Late Late Show" neke i te kako zanimljive anegdote iz mladosti, a dotakla se i konzumacije droga, kao i da je odvodila kući nasumične muškarce.

Poznata glumica progovorila je o tome kako je zabavno bilo biti "slavan i zločest" pre nego što su postojale društvene mreže.

- Bilo je super, pogotovo konzumirati kokain da te ne uhvate. Mogli ste samo da budete u baru i zabavljate se, igrate na stolu - rekla je i prisetila se da nije bilo telefona s kamerom, a u Njujorku nije bilo ni paparaca.

Gvinet Paltrou otkrila je šokantne detalje iz mladosti
Gvinet Paltrou otkrila je šokantne detalje iz mladosti foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Mogli ste da izletite iz bara i odete kući s nekim nasumičnim i niko ne bi znao - dodala je.

Intervju je svojevrsan nastavak njenog priznanja iz 2015. da je najteža droga koju je ikada uzela "ekstazi", što je rekla u emisiji Endija Koena "Watch What Happens Live"!

Podsetimo, slavna glumica nedavno je proslavila jubilarni 50. rođendan, te je tom prilikom iznenadila javnost svojom golišavom fotkom koju je dodala na svoj Instagram profil.

Gvinet se ne stidi svog tela i rado pozira gola
Gvinet se ne stidi svog tela i rado pozira gola foto: Profimedia

Glumici je taj potez postao tradicija budući da svake godine za svoj rođendan pozira naga. Gvinet na taj način pokazuje da prihvata svoje telo i proces starenja, te da ima veliko samopouzdanje.

Gvinet često ženama daje bjuti savete koji pomažu u procesu starenje i otvoreno priča o iskustvima kroz koja je ona prošla, kao na primer promenama sa kojima se njeno telo suočilo nakon što je shvatila da ulazi u menopauzu.

Pored toga što deli savete za žensku negu, glumica je takođe zagovornica mnogih čudnih trendova u velnesu. Takođe je pokrenula i svoj biznis, odnosno brend "Goop" 2008. godine. U početku je davala razne savete, a kasnije je brend prerastao u internet prodavnicu koja promoviše mnoge poznate i zdrave brendove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs