uživa u otvorenom braku

MILIJARDER SE NE ODVAJA OD 4 DECENIJE MLAĐE LJUBAVNICE: Studentkinji hteo da napravi dete, a njegova ŽENA na to ŽMURI

Šuška se da milijarder Erik Šmit već duže vreme uživa u otvorenom braku sa višestruko mlađim devojkama.

Celebrities
13:25h Autor:
MILIJARDER SE NE ODVAJA OD 4 DECENIJE MLAĐE LJUBAVNICE: Studentkinji hteo da napravi dete, a njegova ŽENA na to ŽMURI
Milijarder uživa u otvorenom braku sa mlađim devojkama, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivši direktor Gugla Erik Šmit (67) neretko se nalazi na meti spekulacija zbog svog ljubavnog života. Naime, Šmita su oduvek povezivali sa lepim i dosta mlađim devojkama, a pre dve godine, svet je brujao o aferi "prsten".

Navodno je Šmit tada, devojci sa kojom je često provodio vreme, pokolonio prsten od 10 - karatnog zlata, zanemarujući činjenicu da je oženjen. Erik Šmit i Mišel Riter, koja je 39 godina mlađa od njega viđeni su tada u Novom Meksiku, piše Pejdž Siks.

Erik Šmit
Erik Šmitfoto: Profimedia

Međutim,uprkos tome što je od brojnih spekulacija prošlo dosta vremena, Erik Šmit čije bogatstvo se procenjuje na 13,2 milijarde dolara pre par dana ponovo je viđen u društvu zanosne Mišel.

Mišel Riter
Mišel Riterfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, bivši izvršni direktor Gugla, proveo je vikend u Las Vegasu sa mladom Mišel. Milijarder je uslikan dok je išao privatnim letom sa mladom devojkom, dok se kasnije našao sa njenim prijateljicama.

Erik Šmit i Mišel Riter
Erik Šmit i Mišel Riterfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogima nije jasno pšta se dešava sa milijarderom koji je već 40 godina u braku sa Vendi Šmit, sa kojom se venčao 1980. godine. Međutim, on navodno uživa u svoj slobodi koju otvoreni brak nudi, te njegovoj ženi navodno ne smeta njegovo ponašanje.

Mišel Riter
Mišel Riterfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok je Šmit odbacio svoj venčani prsten, na ruci mlađane Mišel, zablistao je prsten sa velikim dijamantom.

Erik Šmit
Erik Šmitfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Premana navodima Pejdž Siksa, Šmit je pre izvesnog vremena imao ljubavnu vezu sa Aleksandrom Duisberg, koja je takođe dosta mlađa od njega, a sa kojom je navodno hteo da ima dete.

U 40 godina dugom braku sa Vendi, Šmit je navodno imao više veza s mlađim ženama, uključujući i vezu sa jednom televizijskom voditeljkom, izvršnom direktorkom kompanije za odnose sa javnošću, te jednom vijetnamskom pijanistkinjom. Zanimljivo je da je Šmit navodno svakoj devojci poklonio prsten.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs